Salut.
Mi-am facut si eu ca tot omul un site nou pe .ro si evident ca l-am mai promovat pe ici , colo.
AM postat comentarii DE CALITATE pe ...app 7-10 bloguri in decurs de app 1-2 saptamani.( adaica rar , cand imi aminteam) Unele cu cuvinte cheie , unele cu numele meu.
Dupa cateva zile mi-au fost indexate comentariile si avident linkurile, pentru doar 3 bloguri. Dau si eu sa continui procesul cu alte noi comentarii insa ...HOPA..pagini albe, comentarii respinse.
Comentez de test pe un blog de-al meu WP ( cu Akismet instalat) si vad ca sunt in baza de date neagra a lui.
M-am marcat comentariul ca nefiind spam, insa in continuare pe majoritatea siturilor WP sunt banat. ( Treaba asta cu marcatul comentariului propriu ca fiind nespam mi-a mers in trecut pentru o banare similara) CE POT FACE?
Sa nu imi spuneti sa le dau mail la cei de la Akismet ca am facut asta acum cateva luni si m-au mintit senin in doua emailuri ca ei nu detin o baza de date comuna si ca doar fiecare baza a fiecarui WP instalat poate avea acest drept de marcare ca fiind spam. Insa e fals ce spun ei , pe serveruyl lor centralizeaza toate adresele si IP urile de la toate WP instalate. Si daca unuia ii trece prin tartacuta sa ma declare ca spam , toti ceilalti o sa ma aiba default ca spammer.
Imi sunt banate si comentariile cu subpagini dar si cu domenii ale domeniului principal.
Solutii? Trebuie sa continui sa fac backlinkuri...
Multumesc

Răspunde cu citat