Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 36

Subiect: Cum sa ies din "gratiile" Akismet?

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit Cum sa ies din "gratiile" Akismet?

Salut.

Mi-am facut si eu ca tot omul un site nou pe .ro si evident ca l-am mai promovat pe ici , colo.
    AM postat comentarii DE CALITATE pe ...app 7-10 bloguri in decurs de app 1-2 saptamani.( adaica rar , cand imi aminteam) Unele cu cuvinte cheie , unele cu numele meu.

Dupa cateva zile mi-au fost indexate comentariile si avident linkurile, pentru doar 3 bloguri. Dau si eu sa continui procesul cu alte noi comentarii insa ...HOPA..pagini albe, comentarii respinse.
    Comentez de test pe un blog de-al meu WP ( cu Akismet instalat) si vad ca sunt in baza de date neagra a lui.
    M-am marcat comentariul ca nefiind spam, insa in continuare pe majoritatea siturilor WP sunt banat. ( Treaba asta cu marcatul comentariului propriu ca fiind nespam mi-a mers in trecut pentru o banare similara) CE POT FACE?

Sa nu imi spuneti sa le dau mail la cei de la Akismet ca am facut asta acum cateva luni si m-au mintit senin in doua emailuri ca ei nu detin o baza de date comuna si ca doar fiecare baza a fiecarui WP instalat poate avea acest drept de marcare ca fiind spam. Insa e fals ce spun ei , pe serveruyl lor centralizeaza toate adresele si IP urile de la toate WP instalate. Si daca unuia ii trece prin tartacuta sa ma declare ca spam , toti ceilalti o sa ma aiba default ca spammer.
    Imi sunt banate si comentariile cu subpagini dar si cu domenii ale domeniului principal.
    Solutii? Trebuie sa continui sa fac backlinkuri...
    Multumesc
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Doar cei de la Akismet pot face ceva, nu stiu sa mearga altfel daca domeniul e in lista neagra. Daca IP-ul e atunci e simplu, schimba-l. Altfel comenteaza cu alt domeniu si redirectioneaza cu 301, nu e indicat.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Sfatul meu este sa te opresti din a mai comenta bloguri cu scopul CLAR de a obtine backlinkuri. Chiar daca sunt la subiect comentariile, oricine isi da seama care este scopul lor.
    Gaseste metode alternative.

On-topic: verifica-ti domeniul si ip-ul aici: MX Lookup Tool - Check your DNS MX Records online - MxToolbox
    S-ar putea sa nu fie de la askimet
    Trust, but verify.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Din cate am observat de la mine, nu te baneaza doar pe IP ci pe tot, inclusiv email sau domeniu. Eu le-am trimis un email mai demult pentru un site, cei drept facusem un pic spam cu keyworduri in loc de nume dar continutul era la subiect. De atunci pana acum nu am primit nici un email de la ei dar am constata ca siteul nu mai e in baza de date cu spam-uri dupa o luna cam asa. Incearca asta.
    D R G

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de drago0sh Vezi Post
    Din cate am observat de la mine, nu te baneaza doar pe IP ci pe tot, inclusiv email sau domeniu. Eu le-am trimis un email mai demult pentru un site, cei drept facusem un pic spam cu keyworduri in loc de nume dar continutul era la subiect. De atunci pana acum nu am primit nici un email de la ei dar am constata ca siteul nu mai e in baza de date cu spam-uri dupa o luna cam asa. Incearca asta.
    Nu cred ca e adevarat, pentru ca asa as putea comenta in numele altcuiva si cu adresa de e-mail/website-ul altcuiva si sa fac SPAM. Ti-ai putea darama competitia imediat.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

E adevarat, email, IP si domeniu, da se poate, poti sa pui pe cine vrei in lista lor, mai putin google.com si domenii mari, la concluzia asta am ajuns.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu am spamat.
    AM comentat de calitate. Insa pe o pagina cu multe comentarii cu keyworduri acceptate ce era sa fac? Sa ma dau mai catolic decat Papa si sa comentez cu nume? Asa am postat cateva comentarii pe cateva bloguri cu keyworduri.
    Banui ca postand pe nisa mea ( si e vb de afiliere) respectivii m-au banat intentionat.
    Sa va faceti o idee ..detin Scrapebox insa niciodata nu l-am utilizitat ( s nici alte tooluri automatizate) pentru comentat. Mi se pare de prost gust. Insa daca nici asa nu mai poate omu sa isi dea cu parerea avizata pe un site strain ..e aiurea.

Acum cateva luni am iesit pentru un site din Akismet postand pe un site de-al meu si apoi aprobandu-mi si declarandu-mi postul ca fiind nespam. Folosind proxy. Azi nu a mers. Treaba e mai serioasa.

Dar o mai incerc. Mai rog niste amici sa ma aprobe la comentarii.

Pana acum am incercat sa schimb si IP cu proxy , si emailul. Nu merge treaba. Domeniul e de vina.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Uita de Wordpress, oricum e nofollow in marea parte. Ok, te scot din lista, a doua oara iti dau raport altii, tot aici ajungi.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Si nofollow = 0 nu ?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Zero, nu, din testul cu un program automat ce comenteaza masiv pe Wordpress vezi ca inaintezi pe keyword dar nu cred ca merita timpul investit in comentatul manual, e ca in reclama, dofollow iti da aripi

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •