30th September 2011, 12:54
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
diasomie
Da ii dau dreptate lui Krumel, care nus pe unde spunea ca bloggerii romani u o mentalitate gresita fata de fenomenul postarii si promovarii prin comenturi. Pai mai tata, imi dau doctoratu intr-un domeniu si ii comentez unuia pe un articol obscur , prost, ca el se pricepe in viata de zi cu zi si la constructii si la fotbal si la hidrogenare. Si ii scriu o pagina de comentariu pe felie pentru care in alte conditii ar trebui sa platesca ca e mai bun decat articolul lui. Si nu bat campii cu fraze de aur "ai dreptate" ce misto" dar daca indraznesc sa ma semnez cu .. sa zicem..."cabinet dermato" ma arde ca i-am spamat blogu'
Iti inteleg frustrarea si stiu ce valoare ar avea un link cu ancora respectiva si nu prenumele tau. Dar, ca blogger relativ activ, iti pot spune ca ma scoate din minti sa discut cu 'keywords'. Oricat de valoros este comentariul. In cazul ala de obicei ii cau eu prenumele in situl lui si-i schimb ancora, sa nu-mi bat joc de munca lui. Dar nu este misto pentru comunitatea pe care incerci sa o strangi in jurul tau sa ai 'cazane ieftine' sau 'anvelope iarna'. Iti inteleg pozitia, dar pana la urma este dreptul fiecaruia sa decida ce accepta pe blogul lui.
Si nu e doar chestie romaneasca, sunt si destule bloguri straine 'galonate' care nu accepta genul asta de nume. Cel mai corect este sa se precizeze intr-un disclaimer pe blogul respectiv (deasupra sectiunii de comentarii) care sunt conditiile.