Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 36

Subiect: Cum sa ies din "gratiile" Akismet?

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

E fals, probabil au mai multe criterii, si manual cu viteza melcului daca comentezi tot ajungi in baza lor. Ce spui tu ar putea fi criteriul automat, comentarii de la acelasi IP, sau cu acelasi email, sau cu acelasi domeniu in x minute dar e si criteriul manual, cand webmasterii dau raport.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Daca schimbi in interval de 24 de ore username vei intra in baza de date de tipo spam, si tu probabil ai facut asta comentand cand cu un keyword, cand cu altul si cand cu un pseudonim. La fel se poate intampla cand schimbi url sau parola prea des. Asta am observat eu, poate gresesc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Da ii dau dreptate lui Krumel, care nus pe unde spunea ca bloggerii romani u o mentalitate gresita fata de fenomenul postarii si promovarii prin comenturi. Pai mai tata, imi dau doctoratu intr-un domeniu si ii comentez unuia pe un articol obscur , prost, ca el se pricepe in viata de zi cu zi si la constructii si la fotbal si la hidrogenare. Si ii scriu o pagina de comentariu pe felie pentru care in alte conditii ar trebui sa platesca ca e mai bun decat articolul lui. Si nu bat campii cu fraze de aur "ai dreptate" ce misto" dar daca indraznesc sa ma semnez cu .. sa zicem..."cabinet dermato" ma arde ca i-am spamat blogu'
    Iti inteleg frustrarea si stiu ce valoare ar avea un link cu ancora respectiva si nu prenumele tau. Dar, ca blogger relativ activ, iti pot spune ca ma scoate din minti sa discut cu 'keywords'. Oricat de valoros este comentariul. In cazul ala de obicei ii cau eu prenumele in situl lui si-i schimb ancora, sa nu-mi bat joc de munca lui. Dar nu este misto pentru comunitatea pe care incerci sa o strangi in jurul tau sa ai 'cazane ieftine' sau 'anvelope iarna'. Iti inteleg pozitia, dar pana la urma este dreptul fiecaruia sa decida ce accepta pe blogul lui.

Si nu e doar chestie romaneasca, sunt si destule bloguri straine 'galonate' care nu accepta genul asta de nume. Cel mai corect este sa se precizeze intr-un disclaimer pe blogul respectiv (deasupra sectiunii de comentarii) care sunt conditiile.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    49
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Sa imi respinga comentul , nu sa ma catalogheze .."hot"
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

De acord cu tine, dar uneori e mai comod sa dai 'spam'. Depinde acum si de blogger si in ce pasa este. Nu te catalogheaza ca hot, te catalogheaza ca spammer. Drept ii ca nu suna mai bine

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu nu am nici o problema nici cu catalogarea de spammer, daca ma anunti inainte ce inseamna spam pentru tine.

Comentez cu keyword pe cateva bloguri dofollow, dar citesc inainte paginile Despre Mine, Contact, Reguli etc. si ma asigur ca nu mentioneaza nimic despre treaba cu nume/keyword. Daca mai vad si alte comentarii cu asa ceva, cu atat mai bine, comentez linistita.

Insa de multe ori imi este sters linkul si pastrat comentariul ceea ce ma deranjeaza atat timp cat nu a anuntat in prealabil ca nu accepta asa ceva. Cand esti pe dofollow.ro de exemplu, trebuie sa te astepti la asa ceva si nu poti cataloga ca spammer orice om care face link building pentru ca TU ai ales ca blogul tau sa fie unul care ajuta la link buildingul cititorilor.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

vai, dar este atat de simplu!

Cand intri pe un blog cu scopul clar de a obtine un link cumva - este spammer
    Cand citesti un blog de placere si iti spui parerea, n-o sa simti nevoia sa lasi un comment cu numele "blugi de firma din japonia ieftini la oferta".

Chiar daca voi priviti comentatul pe bloguri ca "link building" asta nu inseamna ca altii o privesc la fel. Degeaba e pus "no-follow" by default?
    Din punctul meu de vedere activitatea asta de comentat bloguri pentru linkuri e putin gri.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

orice link provocat (prin asta intelegem ca nu se naste natural, aka mie imi place siteul tau de amenajari interioare si te mentionez intr-un articol pe siteul meu) este gri. De asta sunt nofollow by default, dar daca tu il dai dofollow, il dai ca sa castigi cititori care vor sa isi faca si link building, e transparent de tot, nu trebuie sa ne ascundem dupa copac, stim asta. Iar eu nu vreau sa rankez pe Isabella, zau asa, daca ajung pe blogul tau cautand bloguri dofollow si tu nu-mi spui ca nu am voie sa comentez cu keyword, fii sigur ca vei discuta cu Jocuri, Jocuri Gratis sau mai stiu eu ce altceva

Ca tot vorbim despre bloguri, cred ca iar l-au floodat astia pe zoso.. "Zoso has 99 problems, flooding ain't one" of... inca nu mere sa deschid siteul.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Mentiune: daca tie iti place si ma mentionezi, e cat se poate de natural si ALB!
    Trust, but verify.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

rice link provocat (prin asta intelegem ca nu se naste natural, aka mie imi place siteul tau de amenajari interioare si te mentionez intr-un articol pe siteul meu)

Exact asta spun si eu, daca NU se naste asa, prin mentionare voita, e gri.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •