Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
Nu vreau sa ma bag ca "musca-n lapte", nu sunt interesat sa cumpar dar cred ca totusi pretul cerut este putin peste asteptarile unui potential cumparator... nu pun in discutie structura site-ului si facilitatile oferite atat pe partea de utilizator cat si pe partea de administrare... dar cu mai putin din banii pe care-i ceri s-ar putea realiza un site asemanator... intreaba pe orcine de aici...
nici eu nu ma bagam insa nu prea ai dreptate. este peste asteptarile unui potential cumparator pentru ca aia cauta numai kilipiruri.

s-o luam punctual:

- programarea la un site de turism sare lejer de 1000E orice ai face in el, am lucrat la saituri de turism si sunt printre cele mai complicate si mai stufoase aplicatii
- nu luam in considerare layoutul, dar e si ala vro 2 bani acolo, personal l-as schimba
- cel mai important acolo e continutul, de unde ai cumpara tu atata continut si la ce bani?
- ce mai cumperi: vechimea, SEO - e destul de optimizat, e loc de mai bine insa nu e "blank", pozitionare destul de buna pe diverse keyworduri, trafic deja existent, nu mare dar in crestere.

asa ca 3000 e o oferat buna, eu personal il sfatuiesc sa-l mai lase sa mai creasca.