Ce intelegi prin banal? Ce intelegi prin script bun, site bun?
Ce intelegi prin banal? Ce intelegi prin script bun, site bun?
@pgabriel: Trebuie sa faca si el 10 posturi si spune ce poate. Vezi posturile lui de pana acum si o sa iti dai seama.
Un site de anunturi generale foarte bun nu exista la noi. Toate au lipsuri. 99% din ele nu au un motor de cautare in adevaratul sens al cuvantului. Asta e doar un exemplu. Mai multe nu mai spun pentru ca mi-a luat mult sa analizez ce le lipseste ca sa stiu ce sa implementez in siteul meu.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
Prin banal inteleg site-ul de care vorim acum, adica anunturi-utile.ro . Prin banal inteleg ca nu aduce nimic nou.
Prin script bun inteleg un script care costa de la 4-500 usd in sus - stiu ca e un raspuns ambiguu, dar sa o luam altfel, orice autor cu capul pe umeri stie care e valoarea REALA a produsului sau, iar daca nu e roman, sunt sanse sa ceara atat cat face. Desigur, aici ar mai fi multe de spus.
Site bun... depinde din ce punct de vedere bun. Un site bun ca vizitatori este okazii, care a adus in .ro ideea de licitatii, dar din ceea ce ma priveste, nu e pe gustul meu la functionalitate.
Dupa mine, un site bun la functionaltiate este mobile.de, care pare simplu, dar nu e deloc.
@spiderman: ai dreptate cu cele 10 posturi; dar daca tot vroiam sa le fac, am zis macar sa le fac pe subiecte de care mai stiu cate ceva.
Sper ca nu te superi ca tocmai m-ai ajutat sa scriu alt post...![]()
Ultima modificare făcută de Krumel; 16th June 2007 la 21:20.
offtopic: majoritatea romanilor cunosc 2 site-uri, mobile.de si google.ro (parere personala)
Un script bun nu se face peste noapte, intr-o luna sau doua. Un script bun se face in timp, imbunatatindu-l continuu. Un script bun nu este catalogat de coder ca fiind bun ci de user, iar asta necesita timp, sau poate sa fie o tampenie gen youtube.com care prinde la toti si scriptul poate sa fie de rahat. Si toata lumea sa zica ce bun a fost 'ala' care a facut youtube. Probabil ca a fost bun sau probabil ca nu, ideea a contat indiferent de rezultat.
In cazul anunturi-utile.ro se tin cont de mai multe aspecte:
1. valoarea scriptului
2. valoarea domeniului
3. pozitia pe piata
4. profitul net
5. optimizarea seo
etc
nu mai comentez si layout-ul acum. destul ca am stricat topicul omului. si la design nu pot comenta ca nu ma pricep, dar pot sa-ti spun ca poti sa-l modifici pe placul tau, simplu sau complicat.
Am discutat cu initiatorul acestui topic : anunturi-utile.ro nu mai este de vanzare, iar celalalt site pe care banuiam ca ar fi tot al lui anunturi-practice.ro este pentru un client de-al sau... cum acest topic si-a atins obiectivul sugerez ca poate fi lesne inchis si daca cineva este interesat de cate de valoros este un script poate deschide un nou tread...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)