Buna ziua.
Site-ul este lansat de ceva timp, a ajuns la o medie de 90 vizitatori pe zi.
www . anunturi-utile . ro
Astept ofertele dvs.
O zi buna in continuare.
Buna ziua.
Site-ul este lansat de ceva timp, a ajuns la o medie de 90 vizitatori pe zi.
www . anunturi-utile . ro
Astept ofertele dvs.
O zi buna in continuare.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
90 vizitatori unici pe zi sau de vizite?
Siteul are ceva revenue? vad ca ai si adsense pe el...
cam la ce pret te ai gandit?
Ofer 200 EUR pe site-ul de anunturi..
Anunta-ma cat mai repede daca facem tranzactia sau nu
Thanks
tinand cont ca dc e sa il dau, il dau cu tot cu domeniu+ gazduire, gazduire inca vreo 10 luni adica, contine si posibilitatea de a face anunt sponsorizat pe diverse perioade, script de contorizarea si statistici(cate anunturi adaugate, pe zi, toate, etc.), newsletter, mesaje de instiintare cand expira anuntul, etc...consider ca ar trebui mult mai mult de 200.
Dar dc nu se ofera cat cred eu ca ar merita, nu e nici o problema, nu ma grabesc cu vanzarea.
Va multumesc.
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
buna ziua.
nic, in legatura cu revenue-ul...sincer, nici nuj ce inseamna.
Cat de pret...consiger ca sare de 500 lejer ...
si eu as fi interesat de script! a cumparat scriptul cineva de la domnu' ?
Inca nu a raspuns. Mai asteptam. Poate nu a mai dat pe forum.
cumpar eu un astfel de site daca asta nu mai e la vanzare. astept oferte.
De ce imi era frica de aia n-am scapat (imi era frica ca platesti 500 de euro pe anunturi-utile. ro si la scurt timp dupa aceasta apare o clona a aceluiasi site pe un alt domeniu) : sub bagheta aceluiasi autor a mai fost lansat un site de anunturi, anunturi-practice. ro
Din cate imi dau eu seama pe langa duzinele de site-uri gen miniclip care au aparut in spatiul virtual romanesc vom avea parte si de o explozie a site-urilor de anunturi...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)