si eu as fi interesat de script! a cumparat scriptul cineva de la domnu' ?
Inca nu a raspuns. Mai asteptam. Poate nu a mai dat pe forum.
cumpar eu un astfel de site daca asta nu mai e la vanzare. astept oferte.
De ce imi era frica de aia n-am scapat (imi era frica ca platesti 500 de euro pe anunturi-utile. ro si la scurt timp dupa aceasta apare o clona a aceluiasi site pe un alt domeniu) : sub bagheta aceluiasi autor a mai fost lansat un site de anunturi, anunturi-practice. ro
Din cate imi dau eu seama pe langa duzinele de site-uri gen miniclip care au aparut in spatiul virtual romanesc vom avea parte si de o explozie a site-urilor de anunturi...
Felicitarile mele... ce sa mai spun... sunt incantat cand mai aud pe cineva ca dezvolta soft de la zero...
Eu cred ca un site bun de anunturi are un potential urias, dar pentru asta ai nevoie de mult mai mult decat un script simplut si o un design banal.
Sunt zeci de siteuri .ro si chiar .com ce contin "anunturi-*", dar oare cate sunt profitabile? Deja exista siteuri grele; de ce ar vrea cineva sa foloseasca un site ce nu aduce nimic nou?
Credeti ca ati putea scoate vreodata bani dintr-un site "obisnuit" de anunturi? Poate doar daca le furi de pe alte siteuri si faci SPAM sa aduci vizitatori. Altfel nu vad cum.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)