Corect, mai este trecut la portal, daca deranjeaza rog un moderator sa-l stearga.
Corect, mai este trecut la portal, daca deranjeaza rog un moderator sa-l stearga.
HAHAHAHAHAHAHA! Deci eu cu raspunsul asta m-am lamurit de prietene. Ai negativ de la mine pentru ca incerci sa ne iei de prosti (eu la un moment dat am vrut sa-ti dau PM cu referire la screens deoarece ma miram cum a generat comisioanele alea tinand cont ca site-ul e praf). Ai prins din bulan un comision care probabil nici n-o fost aprobat in valoare de 800 lei si in rest ai mai prins unul de 50 lei si tu vinzi site-ul ca are venit de 425 lei pe luna. Incredibil, ai gresit forumul.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Ca sa nu mai zic de cele 1000 de thread-uri facute astazi! Pe bune, unii mai intra si de pe telefon pe forumul asta...
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Mutate toate aici. Inca o abatere si ne spunem "La revedere"! Am dat rabdare de mai multa bunavointa decat era nevoie.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)