Salutari,
de ce se vinde?
Un pret?
Salutari,
de ce se vinde?
Un pret?
Pt ce alte exemple "Amenajari interioare + oras" mai rankeaza pe prima pagina? Am luat cateva la intamplare, gen iasi, brasov, cluj... Nu-i in prima pagina. Sau tu prin "oras" intelegi doar "sibiu"?
Signatura lipsa
Apare si pentru Vasluiam nimerit din 20 de incercari unul.
Prietene, ai muncit ceva sa faci bulinele alea verzi si numarul de posturi necesare pentru marketplace. De ce risti acum sa pierzi toata munca asta?![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
O, da... E competitie acerba pt Vaslui. Asta-i intr-adevar o realizare
Eu astept si alte keyword-uri pt care rankeaza. Probabil le are intr-un rank tracker sau macar din analytics se poate exporta.
Signatura lipsa
Amenajari interioare Ialomita
Amenajari interioare Prahova
Amenajari interioare Olt
Amenajari interioare Mehedinti
Amenajari interioare Hunedoara pagina2
Si sa nu uitam ca site-ul are 1 luna de viata...........online
"Prietenas", nu ti se pare ca exagerezi? Desi abia te-ai inregistrat pe forum, ai deschis intr-o mai multe topicuri in marketplace decat am deschis eu de cand sunt pe Seopedia (de 7 ani).
Asta-i tot? Pai trebuia mentionat in postarea initiala: rankeaza DOAR pt careva exemple "Amenajari interioare + oras", dar e site nou, cu potential, blablabla. Dar din moment ce zici doar ca "Amenajari interioare + oras", inseamna ca aproape sigur il gasesc pt 9 din 10 cautari
PS: daca astea-s keyword-urile cu care crezi ca merita laudat site-ul ca rankeaza bine... e destul de clara treaba.
Signatura lipsa
Salut,
Se vinde nemaiavand timp pentru agentia de detectivi .
Astept oferte decente avand in vedere ca timp de 1 an am platit cate 1200-1500 euro/luna la adwords
Mai adaug si : www.e-detectiv-particular.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)