Pff.. parca sunteti copii mici. Olt, Sibiu, Mehedinti, Prahova, etc, sunt judete. In footerul siteului are trecute aceste judete. Faptul ca numele judetului Sibiu coincide cu un oras, nu e valabil pentru toate celelalte judete.
Pff.. parca sunteti copii mici. Olt, Sibiu, Mehedinti, Prahova, etc, sunt judete. In footerul siteului are trecute aceste judete. Faptul ca numele judetului Sibiu coincide cu un oras, nu e valabil pentru toate celelalte judete.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Da, n-ai auzit de ORASUL Prahova, din JUDETUL Ploiesti?
Signatura lipsa
Vand 13 site-uri de afiliere nisa - Electronice:
www.tabletadetablete.ro
www.tabletadetablete.com
www.tabletadetablete.net
www.tabletadetablete.biz
www.ceasuri.biz
www.tabletepc.pro
www.androidtablets.ro
www.samsungsmarttv.ro
www.samsungsmarttv.info
www.telefoane-samsung.ro
www.samsungsmart.tv
www.telefoanemobile.pro
www.telefoane-mobile.pro
Nu pot sa citesc fara sa ma mir - tu vorbesti serios cand spui ca ai investit 1500 euro pe luna in acest site? M`am gandit ca are totul o limita la aceste topicuri, dar aparent m`am inselat!
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Vand site-ul:
www.reduceri.pro
Ultima modificare făcută de Nichita; 13th May 2013 la 17:29.
In 2009 -2010 cand am promovat intens acest site.........este o concurenta mare pe aceasta nisa a agentiilor de detectivi
Nu prea ai de gand sa te opresti, asa`i? Dupa ce ai listat acest domeniu in topicul cu vouchere care ulterior a fost pus la un loc cu altele in [Vand] domenii diverse nise mai pui inca o data acel domeniu separat? Ce ar fi sa le iei pe toate sa le pui si singure, poate apar mai multe oferte?
Vizite pe zi - www.topdetectiv.ro
1200-1500 Euro in adwords, ca sa ai 2-3 vizitatori pe zi?
Si tu astepti oferte decente pentru o investitie de acum 3-4 ani? Esti incredibil!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)