Vand magazin online accesorii iphone, ipod si ipad
Magazinul a facut anul trecut rulaj real de ~ 64717.31 RON
Se vinde domeniu, script, baza de date clienti, conturile de fb + twitter , produsele din stoc.
Magazinul este foarte bine optimizat, are page rank 4 si posibilitati mari de vanzari si mai bune.
Il vand deoarece nu am timp sa ma ocup de el trebuie facute comenzi la furnizori si nu am avut timp.
Vand si baza de date cu furnizori.
Pentru preturi si alte statistici va rog sa ma contactati.
Multumesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Revin cu niste clarificari, intrucat am primit multe mesaje:
1. Produsele le-am achizitionat toate de la furnizori externi , motivul fiind pretul mult mai bun si nici nu exista in romania momentan. Procentul de profit este undeva 50% ( pentru unele produse chiar mai mult). Asta deoarece pentru gama de produse Gecko detin drept de distributie, deci se pot si revinde resellerilor.
2. Traficul a fost in mare parte organic, doar 2 luni am avut PPC. O medie lunara ~4000 vizite, cu o rata de conversie foarte buna
3. Motivul pentru care il vand este deoarce nu am avut timp sa ma ocup de el si a scazut in pozitii foarte mult. Daca va uitati pe site nu am reusit nici macar sa import produse pentru iPad 3 (care e lansat de f mult timp), si nici pentru iPhone 5. Acesta fiind motivul vanzari, ar fi mai bine sa fie la cineva pasionat si cu timp sa il urce in pozitii.
4. La baza magazinul are wordpress + o tema modificata + un plugin magazin. Voi oferi 1 an de zile gratuit asistena in caz ca are nevoie de modificari.
5. Cine doreste mai nou poate achizitiona produsele de la furnizori din tara, dar procentul de castig este mai mic undeva la 20-30 %
Ce va pot garanta ca nisa cu iphone, ipad este una extrem de buna si de viitor.
Siteul este cel din semnatura
Multumesc

Răspunde cu citat