Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Vand Magazin Online + Stock

hellmaster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Athens
    Vârstă
    41
    Posturi
    37
    Putere Rep
    31

Exclamation Vand Magazin Online + Stock

eyeloveit.com este un proiect de-al meu in care am investit o gramada de timp si bani. Datorita unor probleme sunt nevoit sa-l vand. Eye Love It este un magazin online ce comercializeaza lentile de contact colorate si crazy fara dioptrii (plano).

Continut

Momentan sunt 53 de produse la care am scris descrieri unicate la fiecare in parte.

Design

Designul este unicat si a fost creat pentru a crea o experienta placuta clientului si in special concentrat pe rata de conversie. Magazinul ruleaza pe platforma Wordpress si are o tema customizata. Momentat metodele de plata implementate sunt: Paypal, authorize.net, worldpay, google checkout, 2CO, bank transfer si plata la livrare.

Motivul vanzarii

Acest site trebuia sa fie businessul meu principal, dar datorita unor probleme neasteptate (in familie) trebuie sa vand neaparat. Acum vreo 2 sapt am depus actele pentru un cont de merchant propriu zis (ca sa accept plata cu cardul direct pe site; momentan accept doar paypal ceea ce duce la o pierdere mare de comenzi), dar a trebuit sa anulez deocamdata din cauza problemelor aparute.

Ce este inclus in vanzare?

Momentat tot ce trebuie ca sa faca cumparatorul este sa investeasca in marketing si campanii de publicitate (pot sa-l indrum pe viitorul cumparator daca are nevoie).

• siteul eyeloveit.com cu design si continut unic;
    • domeniul premium eyeloveit.com - 10 ani vechime, PR 4;
    • 70 de perechi de lentile in valoare de aproximativ $2000 retail;
    • 70 de cutiute pentru lentilele de contact (eu le dau gratis cu fiecare pereche cumparata; puteti sa le vindeti separat la $1.50 bucata);
    • vreo 300 si ceva foi a4 cu sticky labels pentru printat (1 foaie are 8 etichete);
    • 2 designuri de cupoane pentru oferte speciale + hartie speciala de printat + paper trimmer nou;
    • cataloage si postere cu toate lentilele;
    • 3 producatori de lentile (1 pe care-l folosesc momentan si inca 2 de rezerva);
    • lista cuvinte cheie.

Vanzari

Am lansat site-ul in Septembrie si fara nici un pic de publicitate am avut 11 comenzi. Momentan site-ul este pe prima pagina (locul 7) pentru "crazy contact lenses" si "crazy contacts" si mai rankeaza pentru alte cuvinte (astea fiind principale).

Preturile sunt in zona low-mid. Puteti urca preturile cu cativa dolari, daca vreti, si inca sa ramaneti competitivi. Astept o crestere a comenzilor acuma in perioada Halloweenului.

Traffic

Momentant traciul este undeva pe la 40+ vizitatori pe zi. Uneori creste pana la 80.
    Am facut un pic de linkbuilding si astept sa-mi indexeze googleu linkurile. In vanzare mai sunt incluse siteurile contactlensesonline.info (4 ani vechime) si novelty-contact-lenses.com (create special pt. linkbuilding). Astept o crestere semnificativa in ranking in urmatoarele luni.

Site-ul e hostat pe un server shared foarte ieftin si merge struna.

Am fost interesat sa aduc siteul si pe piata din Romania, dar nu locuiesc in tara si e cam complicat. Daca cumparatorul doreste sunt dispus sa traduc si sa optimizez siteul si cu o versiune pentru piata romaneasca.

Pret: 4000 euro

Daca aveti intrebari va rog nu ezitati sa postati sau sa`mi dati PM.
    "CAESAR IS HOME"

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Site-ul poate fi dezvoltat, dar adresandu-se pietii din strainatate, noi sa lucram din romania avem costuri mari de expeditie comenzi in strainatate. Traficul este din pacate mic, daca este lansat din septembrie e posibil sa fie acum intr-un mic avant.
    Ce a fost pus pe el inainte sa fie cu acest profil? Furnizorii din ce tara sunt?
    O sa analizez sa vad daca merita si cat merita
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Athens
    Vârstă
    41
    Posturi
    37
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut si multumesc de intrebari. Eu sunt intr-o tara relativ aproape de romania si trimit afara doar pachete cu tracking number iar costul este 4.50 euro. Daca trimit normal ma costa 1.80 euro. Astea sunt preturile pentru USA. In Europa sunt mai ieftine. Traficul a crescut constant si se mentine in crestere. Spikeuri de trafic am avut cand am dat submit pe siteurile sociale - 2-300 de uv/zi.

"Ce a fost pus pe el inainte sa fie cu acest profil?" - A fost un site de fotografie.

"Furnizorii din ce tara sunt?" - Principalul furnizor este in Malaysia ceilalti fiind dint Singapore respectiv China. De la ceilalti doi pot obtine preturi un pic mai mici dar acesta actual imi ofera mult mai multe avantaje.

Exista posibilitatea folosirii unor centre de "fullfilment", pentru un mic comisions, daca nu doresti sa trimiti marfa din Rom.

Daca mai ai intrebarii te rog sa nu eziti sa ma contactezi sau cel mai bine sa postezi aici sa vada toata lumea interesata.

LE: Apropos de Romania. Exista piata destul de mare. La un mic studiu am gasit niste siteuri de amatori care vand asemenea produse la 120-160 de lei perechea si din ce am urmarit eu au destui clienti.
    Ultima modificare făcută de hellmaster; 16th October 2010 la 03:10.
    "CAESAR IS HOME"

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

unor centre de "fullfilment"
    Ce sunt alea, ce servicii fac, iartama petnru ignoranta dar nu stiu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Athens
    Vârstă
    41
    Posturi
    37
    Putere Rep
    31

Implicit

In loc de a comanda marfa pe adresa ta o trimiti pe adresa depozitului de fulfillment. Tu iei comenzile si le trimiti lor destinatia unde sa trimita. Ei se ocupa de impachetari, etichetatri etc.
    "CAESAR IS HOME"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 10:03
  2. Script Magazin Online
    De wrc în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2011, 12:26
  3. vand magazin online
    De outlet în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th July 2007, 18:22
  4. magazin online