eyeloveit.com este un proiect de-al meu in care am investit o gramada de timp si bani. Datorita unor probleme sunt nevoit sa-l vand. Eye Love It este un magazin online ce comercializeaza lentile de contact colorate si crazy fara dioptrii (plano).
Continut
Momentan sunt 53 de produse la care am scris descrieri unicate la fiecare in parte.
Design
Designul este unicat si a fost creat pentru a crea o experienta placuta clientului si in special concentrat pe rata de conversie. Magazinul ruleaza pe platforma Wordpress si are o tema customizata. Momentat metodele de plata implementate sunt: Paypal, authorize.net, worldpay, google checkout, 2CO, bank transfer si plata la livrare.
Motivul vanzarii
Acest site trebuia sa fie businessul meu principal, dar datorita unor probleme neasteptate (in familie) trebuie sa vand neaparat. Acum vreo 2 sapt am depus actele pentru un cont de merchant propriu zis (ca sa accept plata cu cardul direct pe site; momentan accept doar paypal ceea ce duce la o pierdere mare de comenzi), dar a trebuit sa anulez deocamdata din cauza problemelor aparute.
Ce este inclus in vanzare?
Momentat tot ce trebuie ca sa faca cumparatorul este sa investeasca in marketing si campanii de publicitate (pot sa-l indrum pe viitorul cumparator daca are nevoie).
- siteul eyeloveit.com cu design si continut unic;
- domeniul premium eyeloveit.com - 10 ani vechime, PR 4;
- 70 de perechi de lentile in valoare de aproximativ $2000 retail;
- 70 de cutiute pentru lentilele de contact (eu le dau gratis cu fiecare pereche cumparata; puteti sa le vindeti separat la $1.50 bucata);
- vreo 300 si ceva foi a4 cu sticky labels pentru printat (1 foaie are 8 etichete);
- 2 designuri de cupoane pentru oferte speciale + hartie speciala de printat + paper trimmer nou;
- cataloage si postere cu toate lentilele;
- 3 producatori de lentile (1 pe care-l folosesc momentan si inca 2 de rezerva);
- lista cuvinte cheie.
Vanzari
Am lansat site-ul in Septembrie si fara nici un pic de publicitate am avut 11 comenzi. Momentan site-ul este pe prima pagina (locul 7) pentru "crazy contact lenses" si "crazy contacts" si mai rankeaza pentru alte cuvinte (astea fiind principale).
Preturile sunt in zona low-mid. Puteti urca preturile cu cativa dolari, daca vreti, si inca sa ramaneti competitivi. Astept o crestere a comenzilor acuma in perioada Halloweenului.
Traffic
Momentant traciul este undeva pe la 40+ vizitatori pe zi. Uneori creste pana la 80.
Am facut un pic de linkbuilding si astept sa-mi indexeze googleu linkurile. In vanzare mai sunt incluse siteurile contactlensesonline.info (4 ani vechime) si novelty-contact-lenses.com (create special pt. linkbuilding). Astept o crestere semnificativa in ranking in urmatoarele luni.
Site-ul e hostat pe un server shared foarte ieftin si merge struna.
Am fost interesat sa aduc siteul si pe piata din Romania, dar nu locuiesc in tara si e cam complicat. Daca cumparatorul doreste sunt dispus sa traduc si sa optimizez siteul si cu o versiune pentru piata romaneasca.
Pret: 4000 euro
Daca aveti intrebari va rog nu ezitati sa postati sau sa`mi dati PM.