Da-mi un PM cu pretul, te rog.
Da-mi un PM cu pretul, te rog.
Esti sigur ca partea de admin conteaza cel mai putin la script? Eu zic ca adminul e 90% din script. Si mai rau de atat, el e oferit gratis, iar tu il iei de pe net, ii faci niste modificari minore si il vinzi. Asa ai "facut" si celelalte scripturi?
Nu am zis ca nu conteaza partea de administrare, am zis ca nu conteaza aspectul ei. Se putea controla site-ul din panou si fara sa arate asa.
Ti se pare ca nu e muncit deloc script-ul asta? Doar am modificat putin template-ul ala si il vand? Te asigur eu ca nu e deloc asa.
LE: Ca sa nu mai apara discutii, de acum panoul de control are design similar cu site-ul.
@Netul atat timp cat e oferit gratis pe internet, nu vad unde e problema. Asta inseamna ca siteurile care sunt facute folosind unele resurse gratis de pe net nu mai pot fi vandute mai departe? Ca nu sunt 100% originale? De asta exista internet si resurse gratuite, pentru a le folosi.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Cristi, citste inca odata mai sus. Am intrebat doar daca scriptul SI partea de amin a fost facut de el de la sero, iar raspunsul a fost "DA, IN INTREGIME"....
Te rog trimite un PM cu pretul, mersi.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Cum nu se inghesuie nimeni la cumparat, am hotarat sa accept si backlink-uri in schimbul scriptului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)