vandut
vandut
Ultima modificare făcută de Punct; 13th May 2009 la 01:58.
I don't know much...
Excluzand meteo, poze, jocuri si ce mai ai pe acolo in exteriorul directorului, directorul ce trafic are in megabytes?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
iti sugerez sa editezi screenshotul de la adsense si sa maschezi ctr si eCPM
On-Topic : Ce pret ai de inceput?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Am primit o oferta de 150$ (de la unul dintre membrii forum-ului) asa ca il pot considera pretz de inceput.
Haos, excluzand toate tampeniile care le mai am acolo, traficul directorului ramane undeva la 70% din ce este prezentat in print screen-uri.
I don't know much...
da-il repede ..... pana nu se razgandeste . 150 reprezinta o oferta mult prea buna pentru ceea ce scoti tu din adsense din el
Daca face 30$ pe luna sau cat are in acel screenshot pe o perioada mai intinsa de luni, adica sa fie ceva constant, atunci e ceva. Nu poti trage concluzii doar dupa o luna. Ca sa nu vorbim ca in cazul directoarelor nimic nu e stabil.
Plus ca acolo vad ca are si utils pe acel director. Se stie cum sta treaba cu vizitatorii in cazul lor.
Oricum cei interesati presupun ca vor primii mai multe detalii pe privat.
Succes cu vanzarea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)