De aproximativ 2 saptamani traficul din google a scazut extrem de mult iar traficul din motoare Bing , Yahoo si Yandex a crescut chiar la surclasat pe cel din google.
Ar putea fi ceva temporar sau este posibil sa fie o penalizare?
De aproximativ 2 saptamani traficul din google a scazut extrem de mult iar traficul din motoare Bing , Yahoo si Yandex a crescut chiar la surclasat pe cel din google.
Ar putea fi ceva temporar sau este posibil sa fie o penalizare?
Posibila penalizare....oricum din ce stiu ..bing,yahoo...au alte criterii de pozitionare...ne poti da un url?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Filme online 2015 subtitrate hd . Uitați aici.
Continua sa bagi continut, asa am patit si eu cu unul dintre site-urile mele. De la un timp observ ca pe anumite nise s-a prostit de tot google, afiseaza numai rezultate aiurea, cu site-uri spam irelevante.
Da si majoritatea siteurilor au continut dublicat si tot sunt pozitionate bine, e posibil din cauza autoritati websiteului. Ce modificari credeti ca i-ar trebui website-ului.
Se desfasoara in perioada asta o campanie anti Google in care sunt implicatii si cativa producatori de solutii AV si securitate.
Spre exemplu AVG instaleaza AVG Web TuneUP care automat va face cautarile automate in toate browserele cu Yahoo si va muta pagina de start la o "pagina de cautare AVG securizata".
Sistemul va fi si el incarcat cu inca trei sau patru procese, deci numai beneficii...
Functie de profilul vizitatorului poate avea si asta legatura.
Tu verifica-ti pozitiile tale in Google si daca sunt ok nu te impacienta, ba chiar bucura-te ca ocupi pozitii bune si pe Yahoo si Bing.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)