Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Crawling rate

infinity este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2015
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit Crawling rate

Am o mare nelămurire. Site-ul meu are vreo 300.000 de pagini trimise prin sitemap către WMT, iar în poză aveți accesarea cu crawlere a site-ului. De ce se întâmplă asta? Adică de ce nu se face crawling constant? Am zile în care face crawling la 60.000 pagini și zile în care face crawling la 200 de pagini.
    wrGQUhf.png

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

infinity este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th January 2015
    Posturi
    30
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc. Citisem si eu treaba asta, dar mi se pare scrisa la modul generalist, adica nimic concret.
    Intrebarea este, dupa ce google ti-a indexat cam tot ce vroiai tu sa indexezi, mai este important sa-ti faca crawling la site? Pentru ca daca nu este asa important, atunci nu ma deranjeaza foarte tare.

Pe de alta parte, e normal sa arate asa crawling rate-ul pe ultimele 90 de zile?

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    26

Implicit

Chiar tinand cont de puterea de calcul impresionanta a lui google, cred ca nu ar fi posibil ca crawlerul sa treaca zilnic prin toate site-urile/ linkurile de pe Internet... si oricum un astfel de crawl nu isi are rostul... unele pagini/site-uri sunt actualizate mai des, iar altele mai rar.

Oricum, nu cred ca este o problema care ar trebui sa te preocupe prea mult... parerea mea

Razvan92 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de infinity Vezi Post
    Multumesc. Citisem si eu treaba asta, dar mi se pare scrisa la modul generalist, adica nimic concret.
    Intrebarea este, dupa ce google ti-a indexat cam tot ce vroiai tu sa indexezi, mai este important sa-ti faca crawling la site? Pentru ca daca nu este asa important, atunci nu ma deranjeaza foarte tare.

Pe de alta parte, e normal sa arate asa crawling rate-ul pe ultimele 90 de zile?
    Din cate am observat eu crawling-ul este facut in functie de cat de des postezi, cat de optimizat este site-ul, si in functie de viteza de incarcare a site-ului si poate mai sunt si alti factori. Cu cat este mai rapid site-ul cu atat mai bine, pentru ca motorului de cautare Google ii este mult mai usor sa treaca prin mai multe pagini ale site-ului atunci cand paginile se incarca foarte repede si astfel crawling rate-ul este mai mare. Asta am observat eu s-ar putea sa gresesc..

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th December 2011, 22:50
  2. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st September 2010, 19:44
  3. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 16:16
  4. Set crawl rate
    De dragoserv în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st December 2007, 01:48
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 12:19

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •