Am lansat site-ul NetSpider.ro, este un site de prezentare al serviciului meu de web scraping; astept pareri legate de design, content, SEO.
Am lansat site-ul NetSpider.ro, este un site de prezentare al serviciului meu de web scraping; astept pareri legate de design, content, SEO.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
La studii de caz m-as fi asteptat la niste exemple clare (ce date de intrare aveti, ce rezultate ati obtinut in urma data mining-ului si sub ce forma le-ati expus). Sunt frumoase situatiile descrise acolo dar eu nu stiu in ce masura ma poate ajuta serviciul daca nu vad un exemplu concret.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
NetSpider.ro aka serviciu contra cost pentru cei care doresc sa fure in stil barbar informatii de pe site-uri si nu stiu cum sa o faca
O sa ai succes cu el
Ca si idee:
pe prima pagina scrie: "Colectăm și stocăm datelor în formatul lor inițial"
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
mie nu-mi merge site-ul
@Starnet, data mining este un serviciu aprobat international si este extrem de banos + folositor.
Nu intotdeauna se fura content, desi asa ar parea la prima impresie.
Este furt, doar cand il afisezi ca fiind al tau. Daca folosesti acele informatii pentru a-ti face un market watch intern (minitorizari preturi, etc, market intelligence), serviciul face toti banii, si este etic si legal si ce mai vrei tu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristian, am tot respectul pt tine si tot ceea ce faci, nu contest ceea ce ai spus mai sus despre data-mining.
Mi-e teama ca in cazul de fata postul acesta nu este decat un spam nenorocit, un prilej de a mai face niste reclama mascata pentru un serviciu foarte dubios pentru romania, un fel de data-ciorditus...
Ce argumente am pt ceea ce am afirmat mai sus?
1.Tiltul topicului este reclama toata ziua, ba nu... Vad ca lipseste numarul de telefon
2.In primul post omul nu ne spune mai nimic dar nu ezita a pune un link direct (studiu de caz pe naiba)
3.Ce studiu sa faci pe un site cu o singura pagina cu 5 taburi, greseli de ortografie, design 0 si o reclama idioata in partea dreapta?
Nu-l cunosc si nu am nimic cu WeaselMan, pur si simplu postul lui aceasta impresie mi-a lasat.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
-Rares-, sa fim seriosi, e dreptul fiecaruia de a-si promova site-ul unde este permis, are si un back-link, dar in acelasi timp, poate mai vede careva ceva legat de seo (desi cam greu) peste care s-a sarit in codul site-ului.
Iar ca si serviciul ce il ofera, e total legal, cum altfel sa-ti cunosti concurenta? Le studiezi toate ofertele si vi cu una mai buna. Asa fac toti. Nu e furt, e doar web marketing.
Boingeanu Ben
@Ben iti spun in cunostinta de cauza ca 90% din clientii unor astfel de servicii nu folosesc informatiile pt marketing
Ben, asa e, e dreptul fiecaruia de a-si promova siteul pe unde vrea si unde i se permite. Numai ca aici nu suntem in sectiunea "director web", suntem pe o sectiune de studii de caz, unde trebuie sa vii cu un site lucrat cat de cat, sa ne povestesti cate putin despre el si sa invatam cu totii cate ceva unii de la altii.
Daca vii cu un post ce pute a reclama toata ziua, cu un titlu (asa cum am spus mai sus) in care mai lipseste doar nr de tel sau adresa de email, al carui singur scop este acela de a pupa inca un link direct pentru "paigi ranc" si ceva trafic, da-mi voie sa-ti spun ca suntem luati de prosti
Daca recitesti ce am scris mai sus despre data mining ai sa vezi ca am spus ca e un serviciu dubios pentru romania. Cand noi romanii o sa fim un popor ce o sa ne luam muzica, filmele si soft-urile preferate de pe rafturile magazinelor, atunci sa vii tu sa ne spui despre data mining si web marketing.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 1st September 2010 la 16:49.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Multumesc pentru raspunsuri.
Cateva clarificari:
- site-ul abia l-am lansat ieri si l-am facut in cateva zile, de asta este un pic slabut in materie de continut; o sa mai adaug pe parcurs ce se dezvolta serviciul
- am in plan o gramada de chestii, printre care: lansarea unui blog cu studii de job-uri documentate cap-coada, lansarea serviciului pe plan global pe un .com, oferirea aplicatiei de web crawling ca si stand-alone app, si multe altele.
- normal ca unii oameni o sa zica chestii de genul "serviciu pentru furt", "serviciu dubios", etc., pentru ca poate fi interpretat si asa; majoritatea lucrurilor/actiunilor au 2 parti/extreme - si un soldat care se duce in razboi si omoara un inamic poate fi considerat de unii criminal, de altii erou, fiecare parte avand punctele sale de vedere irefutabile. Asta e, haters gon' hate, nu o sa ma cert cu voi
Foarte tare insa aia cu "dubios pentru Romania", mi se pare asemanator cu faza cu tiganii din Franta care sunt deportati in Romania, numarul lor (procentual vorbind) fiind muuuuuult mai mic fata de orice alte elemente infractionale de acolo. Problema a fost amplificata artificial de guvernul si de presa de acolo, in dorinta de a muta focusul de pe problemele reale in niste probleme inventate in care "societatea" sa fie agitata si implicata, tiganii devenind un Baubau care este aratat cu degetul de toata lumea ca fiind marea problema a tarii.
Ultima modificare făcută de WeaselMan; 1st September 2010 la 12:04. Motiv: haters gon' hate
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)