Salut,
Imi puteti spune cum anume trebuie sa procedez pentru a putea deindexa un domeniu ?
As dori sa readuc un domeniu care l-am folosit pana acum la configuratii standard, sa zic asa. Google sa il priveasca ca pe un domeniu nou.
Salut,
Imi puteti spune cum anume trebuie sa procedez pentru a putea deindexa un domeniu ?
As dori sa readuc un domeniu care l-am folosit pana acum la configuratii standard, sa zic asa. Google sa il priveasca ca pe un domeniu nou.
Minim 1 an fara nici un fel de continut ( de preferat si fara nameservere ) si un drop ( adica sa il lasi sa expire si sa il reinregistrezi in cazul domeniilor com/net/org/info/etc ).
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Ori ii pui noindex in header, robots.. cred ca ar trebui sa functioneze
Am sters namerverele.
Ca sa pot pune noindex in header, domeniul nu ar trebui sa aiba instalat un wordpress pe el ? Am zis wordpress pentru ca, cu el lucrez.
Care este comanda care trebuie sa o pun in WT - Robot.txt pentru a nu mai fi indexat?
Pai daca i-ai sters nameserverele, gata, site-ul nu mai este accesibil de catre nimeni, implicit nici de google ca sa-ti citeasca robots.txt
De-aici incolo gata astepti sa dispara din index.
ok. multumesc pentru raspuns.
Am o problema asemantoare, la mine problema este ca am folosit wordpress un timp iar acum am trecut pe un script PHP, link-urile de pe wordpress nu mai sunt valabile insa tot indexate suntin cat timp le va sterge google daca eu folosesc domeniul in continuare ? ma afecteza asta cu ceva ?
ai reincarcat in wmt noul robots txt?
poti face redirect la toate link urile wp catre noul index site php
daca site ul vechi wp a sta mult timp online, poate dura citeva luni sa dispara toate link urile, dar in paralel vor fi si link urile noi
Ca sa iti raspund la intrebare da - problema te poate afecta. Iar daca vechile URL-uri au primit si linkuri de la alte domenii ai destul de mult de pierdut(link juice).
Pentru a rezolva potentialele probleme ai 3 cateva solutii:
- redirect 301 de la vechile pagini indexate catre cele noi (neaparat in cazul in care ai link juice pe vechile url-uri sau daca ai pagini cu acelasi continut sau care targeteaza aceleasi cautari)
- stergere directa din index a paginilor ce nu mai exista prin webmaster tools (in cazul in care vechiul continut nu te mai intereseaza si nici nu vrei sa targetezi vechile cautari)
- disalow prin robots.txt (in cazul in care vechiul continut nu te mai intereseaza si nici nu vrei sa targetezi vechile cautari)
Daca vrei sa iti putem oferi o solutie exacta spune-ne mai bine cate pagini au ramas indexate.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Si eu am vrut sa fac asta dar timpul este necesar.
In primul rand scoatei nameserverele si lasal offline circa 2 luni , dupa ii dai iar drumu si ii bagi cat mai mult continut bun si o sa vezi ca in timp incepe sa iti indexeze linkurile noi si le scoate pe cele vechi dar cum am mai spus are nevoie de timp.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)