Salutare , am o mica problema cu link uri 404 Not found .Mentionez ca provin din posturi care au fost sterse de catre mine , iar acum imi apar ca si not found , pot apela la optiunea Google Index - Remove URLs ? sau ce ma sfatuiti , Multumesc
Salutare , am o mica problema cu link uri 404 Not found .Mentionez ca provin din posturi care au fost sterse de catre mine , iar acum imi apar ca si not found , pot apela la optiunea Google Index - Remove URLs ? sau ce ma sfatuiti , Multumesc
E ceva comun ca un site sa aiba 404, de ex produse sterse etc. Important e sa nu le linkezi intern, adica pe siteul tau sa pui linkuri spre paginile tale care acum dau 404.
ms de parere , n am link uri pe acele pagini ... deci are ceva daca le sterg din acel loc (WMT)
In primul rand, cum a spus si evolution, sa stergi toate link-urile interne spre acele pagini si in al doilea sa ai o pagina 404 bine gandita.
Poti sa le stergi din index dar daca ai link-uri interne spre ele vor reaparea. In WMT iti spune si unde au link-urile, deci e usor de rezolvat.
Si mie mi se intampla foarte des sa-mi gaseasca pagini 404. De regula, se intampla cand se gresete si se corecteaza un titlu/url generat. Eu am instalat un plugin de redirect catre pagina valida, si le transmit ca rezolvate. Nu stiu daca e chiar in regula asta...
Urban giraffe. e un plugin care te ajuta sa manageriezi eficient erorile 404.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
+ un xenu inainte ca sa vezi cine linkeaza la ele. Cat mai sunt in index (si sigur vor mai ramane 3-6 luni): 301 de la cele negasite spre cele existente, mai aproape de contentul celor vechi.
Separat, in google webmaster, iti afiseaza si cine linkeaza la ele: sa te uiti ca poti avea si linkuri externe, nu doar interne. Obligatoriu 301 la ceva existent, daca vrei sa pastrezi traficul adus de acele linkuri.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)