De doua luni nu imi mai sunt indexate articolele, ori de cate ori as retrimite site map sau fetch as google. De ce oare ?sitemap.png
De doua luni nu imi mai sunt indexate articolele, ori de cate ori as retrimite site map sau fetch as google. De ce oare ?sitemap.png
Nimic.
Controleaza site-ul pentru continut duplicat. Cauta pasaje din articolele tale la copyscape.com
Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.
Nu are cum sa fie continut duplicat deoarece sunt articole scrise de mine. Culmea este ca traficul este in crestere. O fi din cauza ca aproape zilnic postez unul sau doua articole ?
Nimic.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
O problema similara am si eu. Ele sunt indexate in google, dar nu se mai actualizeaza lista din WMT. Cred ca tot cam acum 2 luni a inceput povestea. Sigur nu este vb. de duplicat. Site-ul merge bine doar ca in WMT nu le mai actualizeaza.
WMT e chiar rapid, verificat saptamanal din noiembrie, in zi de luni, anumite lucruri (duplicate meta, title) ... In fiecare zi de luni noi actualizari. Site de prezentare pe wp, 1-3 postari noi saptamanal.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pai stiu ca se misca repede, insa nu stiu de ce nu actualizeaza paginile indexate. In rest nu am duplicate nu am nicio problema raportata in wmt. Articolele sunt puse pe index - follow deci nu stiu ce ar putea fi. Singurul lucru instalat este un plug-in care afiseaza treaba aia cu cookies (dai accept ca ai luat la cunostinta) + ca ele sunt indexate in google doar ca nu le arata in wmt.
Sa fie de la acel plugin, ca am si eu unul la fel ? E singurul site care imi face astfel, in rest se actualizeaza la zi.
Nimic.
Cookie Law Info
Nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)