19th September 2012, 03:04
0 out of 1 members found this post helpful.
Promovare site legal pe un cuvant cheie "ilegal"
Vreau ca site-ul x.ro sa fie promovat pe o nisa ce nu respecta regulile intocmai, spre exemplu cuvintele cheie din google "seriale online", "filme online".
Site-ul x.ro va contine pagini cu descrieri la fiecare episod, film,fara trailer sau episod online.
Detin un domeniu exact match, problema ar fi extensia .biz .
Intrebarile mele
- Cum il pot promova cat mai natural ? Nu ma grabesc, vreau sa capat la el un page rank mare ( 3-4 )
- Cat succes as avea sa functioneze site-ul si sa capete vizite ?
- As putea adauga in titlu spre exemplu "ceva online", dar sa pot folosi si google adsense ?
- Am posibilitatea ca sa pun link sidewide pe 4/10 din site-uri dupa prima pagina.
19th September 2012, 03:19
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu ai voie sa folosesti Adsense pe el. Si pot sa iti dau cateva exemple intalnite de motive pentru care iti vor bana siteul sau contul.
1. Pot sa creada ca e ilegal si il inchid ( am patit ).
2. Pot spune ca site-ul nu ofera ceea ce da impresia ( am patit ).
3. Pot spune ca folosesti keyworduri considerate ilegale ( am patit ).
In cei 7 ani de cand am contul Adsense am invatat ca e cel mai bine sa faci site-uri curate, reclame pozitionate decent si sa nu incalci regulile nici macar un pic. Am avut si contul si multe site-uri banate din motive la care nu m-as fi gandit niciodata.
19th September 2012, 03:19
1 out of 1 members found this post helpful.
Dar de ce cuvintele cheie "filme online" si "seriale online" ar fi ilegale? In cel mai rau caz vei avea in continut un cod flash incorporat ce ii va permite utilizatorului sa vizioneze respectivele filme, dar google nu iti investigheaza continutul flash sa vada daca ce rulezi tu acolo necesita drepturi de autor si daca tu detii acele drepturi.
Ce tine de optimizare, poti foarte bine sa folosesti in titlurile si in descrierile paginilor siteului cuvintele "filme online" si/sau "seriale online".
Referitor la adsense, am avut intr-un timp un site de desene animate ce rula episoade din desene animate pentru care eu nu detineam drepturi de autor si am avut o perioada destul de buna adsense pe acesta fara sa am niciun fel de problema. Daca nu ma insel chiar acel site de desene l-am folosit pt review atunci cand mi-am creeat contul adsense.
19th September 2012, 18:29
0 out of 1 members found this post helpful.
Uite un site foarte cunoscut de la noi care face totul legat :
Seriale tv – TvBlog
Poti sa te inspiri de acolo !