Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Promovare site legal pe un cuvant cheie "ilegal"

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Promovare site legal pe un cuvant cheie "ilegal"

Vreau ca site-ul x.ro sa fie promovat pe o nisa ce nu respecta regulile intocmai, spre exemplu cuvintele cheie din google "seriale online", "filme online".

Site-ul x.ro va contine pagini cu descrieri la fiecare episod, film,fara trailer sau episod online.

Detin un domeniu exact match, problema ar fi extensia .biz .

Intrebarile mele

- Cum il pot promova cat mai natural ? Nu ma grabesc, vreau sa capat la el un page rank mare ( 3-4 )
    - Cat succes as avea sa functioneze site-ul si sa capete vizite ?
    - As putea adauga in titlu spre exemplu "ceva online", dar sa pot folosi si google adsense ?
    - Am posibilitatea ca sa pun link sidewide pe 4/10 din site-uri dupa prima pagina.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu ai voie sa folosesti Adsense pe el. Si pot sa iti dau cateva exemple intalnite de motive pentru care iti vor bana siteul sau contul.
    1. Pot sa creada ca e ilegal si il inchid ( am patit ).
    2. Pot spune ca site-ul nu ofera ceea ce da impresia ( am patit ).
    3. Pot spune ca folosesti keyworduri considerate ilegale ( am patit ).

In cei 7 ani de cand am contul Adsense am invatat ca e cel mai bine sa faci site-uri curate, reclame pozitionate decent si sa nu incalci regulile nici macar un pic. Am avut si contul si multe site-uri banate din motive la care nu m-as fi gandit niciodata.

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    32
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dar de ce cuvintele cheie "filme online" si "seriale online" ar fi ilegale? In cel mai rau caz vei avea in continut un cod flash incorporat ce ii va permite utilizatorului sa vizioneze respectivele filme, dar google nu iti investigheaza continutul flash sa vada daca ce rulezi tu acolo necesita drepturi de autor si daca tu detii acele drepturi.
    Ce tine de optimizare, poti foarte bine sa folosesti in titlurile si in descrierile paginilor siteului cuvintele "filme online" si/sau "seriale online".
    Referitor la adsense, am avut intr-un timp un site de desene animate ce rula episoade din desene animate pentru care eu nu detineam drepturi de autor si am avut o perioada destul de buna adsense pe acesta fara sa am niciun fel de problema. Daca nu ma insel chiar acel site de desene l-am folosit pt review atunci cand mi-am creeat contul adsense.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa am avut si eu un site de seriale generalist, adsense la acceptat, dar tot el la inchis, in urmatoarele 2 luni.

In titlu am pus "ilegale", majoritatea site-uri din cautarea seriale online sunt ilegale, am generalizat si cuvantul cheie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de lukiano Vezi Post
    Dar de ce cuvintele cheie "filme online" si "seriale online" ar fi ilegale? In cel mai rau caz vei avea in continut un cod flash incorporat ce ii va permite utilizatorului sa vizioneze respectivele filme, dar google nu iti investigheaza continutul flash sa vada daca ce rulezi tu acolo necesita drepturi de autor si daca tu detii acele drepturi.
    Ce tine de optimizare, poti foarte bine sa folosesti in titlurile si in descrierile paginilor siteului cuvintele "filme online" si/sau "seriale online".
    Referitor la adsense, am avut intr-un timp un site de desene animate ce rula episoade din desene animate pentru care eu nu detineam drepturi de autor si am avut o perioada destul de buna adsense pe acesta fara sa am niciun fel de problema. Daca nu ma insel chiar acel site de desene l-am folosit pt review atunci cand mi-am creeat contul adsense.
    "filme online" si "seriale online" creaza impresia ca le poti urmari online. Iar pentru a le transmite ai nevoie de licenta. Daca folosesti keywordurile astea si nu oferi serialele, Adsense te poate bana pentru ca inseli vizitatorii. Cum am spus, am patit-o cu ceva asemanator, desi eu nu ii inselam deloc. Am avut ghiduri de a-ti recupera cd key-urile de la softuri sau jocuri, in caz ca le-ai instalat in PC si ai pierdut cutia. Era totul legal, moral etc.

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    32
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles. Probabil pentru aceste cuvinte cheie sunt cerinte mai speciale din partea adsense, dar eu cu site-ul de desene nu am avut nicio problema absolut deloc cu google adsense si rulam continut pentru care eu nu aveam licenta.

AlexGheorghitan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    București
    Vârstă
    33
    Posturi
    136
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu zic că depinde și ce „noroc” ai. Am avut și eu siteuri pe care le promovam pe cuvintele „filme online”, „filme gratis” etc., dar eu aveam numai recenzii despre filme (originale) și trailere și nu am avut nicio problemă. Dar, cum spunea și @Alex Dumitru mai sus: e posibil să o pățești.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Gandestete ca este un robot care analizeaza site-ul, de exemplu mie mia blocat un site pentru cuvantul "vibrator" dar in articol era vorba de o unealta din constructii pentru beton, nu avea absolut nici o tenta sexuala.
    In plus mai sunt si angajati google, ce fac verificari manuale si fac exces de zel, am patit asta de curand, am dat reconsiderare si am reucperat site-ul, probabil a fost analizat de alta persoana
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Bun, inteleg probleme voastre, numai discutam despre adsense , dar vreau sa promovez un site legat ( fara video ) la o cautare pentru mine ilegala. Cum pot face asta, cat mai curat ?

Vreau sa veniti cu idei,sfaturi pas cu pas. Sa incep cu articole sa discut despre seriale ? Un blog sa am mai intai pe el ? Sau sa fac site.ro site-ul de seriale si /blog sa fie separat ?
    Ultima modificare făcută de Guess Who; 19th September 2012 la 16:34.

buicky este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    337
    Putere Rep
    27

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Uite un site foarte cunoscut de la noi care face totul legat :
    Seriale tv – TvBlog
    Poti sa te inspiri de acolo !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. "Cum" este un cuvant... interzis?
    De Bogdan Calin în forumul Google
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 4th February 2012, 21:28
  2. Sfaturi optimizare cuvant cheie "greu" .
    De Hapiuc Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 8th May 2011, 01:57
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th June 2009, 11:09
  5. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •