Salut, am un site care sta destul de bine din punct de vedere seo, dar ma intereseaza sa ii cresc traficul si m-am gandit sa cumpar pop-up pe un site de filme online, pierd ceva din punct de vedere seo, al calitatii site-ului ?
Salut, am un site care sta destul de bine din punct de vedere seo, dar ma intereseaza sa ii cresc traficul si m-am gandit sa cumpar pop-up pe un site de filme online, pierd ceva din punct de vedere seo, al calitatii site-ului ?
Pe ce cuvinte cheie e gasit cel mai des site de filme si ce cuvinte targeteaza site-ul tau?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pentru ce te intereseaza 1nesco ?
Pt seo, intrebarea ta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu am intrebat daca site-ul x are popup dupa site-ul y , desi site-ul x e cam aceeasi nisa cu site-ul y, afecteaza ceva site-ul x?
Pentru ce te intereseaza 1nesco?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din experienta iti spun ca nu are nici o influenta. Dar pentru siguranta ta, incearca sa scapi de referer.
Eu cred ca acest trafic e vazut ca trafic direct.
Tinand cont de faptul ca vizitatorii nu prea agreaza popup-urile si le inchid repede putem vedea o crestere a bounce rate-ului. Si asta nu prea bine.
In mod normal, traficul nu este vazut ca direct. Iti apare referer site-ul de unde primesti popup.
Si da, problema cu bounce rate este destul de nasoal. Poti ca dupa o sec sa dai redirect automat pe alta pagina si se fac practic 2 afisari.
Guess Who, desi imi esti antipatic ca m-ai "tzepuit" de 3 E, indiferent de cuvantul cheie pe care-l targetezi, vizitele ce-ti vin prin pop-up nu vin de buna voie, asadar acei vizitatori vor sta foarte putin pe site, influentand bounce rate-ul, iar bounce rate-ul fiind unul din factorii pe care google ii ia in considerare in pozitionarea site-urilor in serp's tu vei fi afectat...negativ.
Sa nu mai zic ca pentru site-urile de filme online durata medie a timpului petrecut pe site cred ca este intre 20 de minute si 2 ore, iar acei vizitatori pe care tu ii aduci prin pop-up pot sa iti scada considerabil acest timp petrecut pe site, incat sa ajungi si la 2 minute. Asadar, daca vrei sa te bazezi pe seo pt a-ti promova site-ul, nu folosi pop-up-uri, daca te bazezi pe "word of mouth", poti face ce vrei, dar sa oferi calitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)