Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: WT Links to your website updates

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    29

Implicit

@emm, sunt multe care au devenit spammy/unnatural odata cu anii si cu schimbarile algoritmice. Linkuri care in 2008 erau ok, acum sunt considerate spam, alte siteuri pe care cand s-a pus link erau ok, acum sunt liste de linkuri spam pe domenii semi-abandonate, e un site vechi, are optimizari de toate felurile ceea ce face foarte grea curatarea.

@Stefan, se poate sa nu le fi vizitat pe toate insa peste 50% din ele erau linkuri pe siteuri mari din romania, cu autoritate si aport mare de continut, deci crawling des. Totusi, nu am vazut nici o schimbare la scoaterea lor si au trecut deja 4 luni.

@Antonio, clar ar putea fi din mai multe motive insa nu am nimic dubios, nu fac cloaking, am scos redirecturile externe catre mine, toate. Iar google cand mi-a zis ca nu ii respect guidelines inca, a specificat ca tot linkuri nasoale a gasit, n-a zis nimic de alte detalii ale siteului. Iar linkuri, in conditiile astea sincer nici nu mai stiu ce sa mai scot.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Incerci sa adaugi continut in fiecare zi de calitate?Incearca sa scoti toate backlinkurile care poti da toate.Si penalizarea dureaza minim 6 luni deci poti ajunge undeva la peste 1 an.Eu am 6 luni deja si tot nu am reusit.Daca ai avut linkuri f.multe spre home page again nu e bine deloc .incearca se diversifici etc.Greu de urcat,usor de cazut,.Seo s-a schimbat mult,multe firme s-au lasat de sportul asta.Da m-ai multe detalii in afara de linkuri...evita tot ce exista in footer

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    29

Implicit

N-are nici o legatura cu continutul. Am o problema cu updatarea listei de linkuri din WT ca sa stiu ce fac mai departe.

Da, seo s-a schimbat mult, si noi odata cu el, daca site-ul n-ar avea 5 ani, n-as avea probleme in administrarea si optimizarea lui, dar asa, dupa cum am spus mai sus, are linkuri dupa modelul vechi care acum este considerat spam, gen webdirectoare sau footer sitewide links pe siteuri cu autoritate mare si relevanta mica.

Va multumesc pt raspunsuri, daca are cineva vreo experienta cu WT links update, stie de ce depinde sau daca are vreun pattern dupa care functioneaza, va rog sa-mi dati de stire, altfel deviem de la subiect fara sens.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

@ marilina. Daca incerci optiunea download o sa observi ca apare data, iar cele mai "noi" linkuri au cam 1 luna. Deci nici macar pt linkurile noi nu e lista "fresh". Pentru cele vechi dureaza mult peste 3 luni, deci nu ai solutie. Asta nu inseamna ca google nu le observa, numai ca le baga in seama (in calcul) din ce observ, dupa 2 sapt -1 luna. In acelasi timp penalizarea poate disparea doar la un "urmator" update, deci nu dupa ce scoti un numar x de linkuri. Iar cum update-urile sunt la cateva luni, astepti!

Din experienta pe site-urile mele, am observat ca dureaza 1 luna sa-ti ridice penalizarea (de la data cererii) dar abia dupa inca 2 sapt se stabilizeaza. Dupa, intra iara iara la joaca = penguin, panda si restu. Pot sa-ti explic 1-2 tricks daca vrei sa-ti pastrezi site-ul (domeniul), dar trebuie sa renunti la pozitii, o sa apara in "craci", dar macar nu pleci de la 0.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 15:11
  2. Oferta Links cu PR 5, PR4, PR 3
    De axentelivia în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th August 2008, 12:26
  3. Links flash
    De darkstar_tfd în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th December 2007, 15:32
  4. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti