Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: WT Links to your website updates

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    29

Thumbs down WT Links to your website updates

Ello,

Lucrez la ridicarea unei penalizari f.drastice pentru unnatural links.

Am scos, din martie si pana acum, o multime de linkuri bad, irelevante, spammy, cu prea multa autoritate etc. Desi ele nu mai exista fizic, in Webmaster Tools inca apar.

Am completat vreo 3 reconsideration-uri in faze diferite ale curatarii. Raspunsul la toate a fost ca inca violez google's quality guidelines.

Intrebarile sunt:

1. Cand dispar din Webmaster Tools linkurile, are loc vreun update, pot grabi cumva asta? ma incurca tare

2. Oare echipa de spam de la google imi judeca site-ul dupa harta de links din WT? Oare folosesc un tool cu o lista actualizata? Daca da, de ce nu updateaza si WT cu ea? Ma enerveaza teribil.

Multumesc

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

0. Daca ai trimsi deja 3, restu nu mai conteaza.
    1. Din observatiile mele, dupa minim 3 luni.
    2. Niciodata. WMT e pt tine, nu pt ei. Aplicatiile lor sunt din filme SF, altfel nu ar avea cei mai buni ingineri si programatori.

De ce e "foarte" drastica? De obicei e aceasi penalizare pentru toti, ce are penalizarea ta de e "foarte drastica"?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    29

Implicit

Da, se pare ca la mine au trecut 5 luni si nimic.

Pentru ca este f.drastica, nu e prima penalizare de unnatural links pe care o iau, e prima la care scaderea de trafic e peste 70% in 5 luni, pentru un site cu trafic de ordinul milioanelor.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    42

Implicit

Si eu verific si astept niste link-uri sa dispara din wmt, au trecut 6 luni si inca sunt acolo.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

"Da, se pare ca la mine au trecut 5 luni si nimic."

Sa fie din cauza ca paginile care contin link-uri catre site-ul tau nu au mai fost vizitate de nea' Google? te-ai uitat la memoria cache a paginilor respective?

Ma gandesc ca atunci cand Google observa un link catre site-ul tau se vede destul de repede in rezultate chiar daca apre in WMT mai tarziu. Posibil sa fie si in sens invers. Am acum de ex un site la care ar trebui sa dispara o groza de link-uri si la care inca astept sa vad ce se intampla. Semnele sunt( doar ca in WMT nu apar in totalitate) in prima faza au disparut doar 15%. Ma gandesc ca are legatura cu ceea ce am spus mai sus.

Cam aceiasi problema o am si eu cu update-ul WMT si inca nu imi dau seama exact, dar zilele aceste incerc sa fortez un pic nota cu paginile respective poate asa le scoate din WMT mai repede.

Oricum maine, ca acum sunt destul de obosit, o sa caut mai multe informatii.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Sfatul meu de 2 centi: Start over. (daca e posibil)

Mi se pare mult mai usor sa reconstruiesti bine de la zero, decat sa repari ceva (bine) stricat.

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Sfatul meu de 2 centi: Start over. (daca e posibil)

Mi se pare mult mai usor sa reconstruiesti bine de la zero, decat sa repari ceva (bine) stricat.
    "Pentru ca este f.drastica, nu e prima penalizare de unnatural links pe care o iau, e prima la care scaderea de trafic e peste 70% in 5 luni, pentru un site cu trafic de ordinul milioanelor."

Nu cred ca este atat de usor.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    "Pentru ca este f.drastica, nu e prima penalizare de unnatural links pe care o iau, e prima la care scaderea de trafic e peste 70% in 5 luni, pentru un site cu trafic de ordinul milioanelor."

Nu cred ca este atat de usor.
    Specificasem - daca e posibil. La un trafic mare, evident ca merita incercat tot ce se poate; nu e usor sa ridici asa ceva de la zero.

Problema e ca surubul se strange permanent... depinde cat de unnatural sunt, si cat de multe sunt acele link-uri... sa nu devina o lupta in care la un moment dat sa cedezi nervos. G e foarte relaxat cand invarte de surub. Nu si proprietarul sitului afectat.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.083
    Putere Rep
    62

Implicit

@Marylina - google's quality guidelines nu se rezuma doar la participarea la scheme de link-uri .. vezi ca ai mai multe optiuni ce merita verificate si reverificate .. eu am avut un site penalizat si abia dupa 6-7 reconsiderari si vreo 8 luni de asteptare am reusit sa scap de ea. Am scos link-uri, altele le-am blocat, dar problema nu era de la link-uri ci de la "cloaking" (era o vreme cand avea succes asa ceva).

Incearca sa iei site-ul la puricat sa vezi ce anume nu i-ar mai place lu' nea Google.

Quality guidelines

These quality guidelines cover the most common forms of deceptive or manipulative behavior, but Google may respond negatively to other misleading practices not listed here (e.g. tricking users by registering misspellings of well-known websites). It's not safe to assume that just because a specific deceptive technique isn't included on this page, Google approves of it. Webmasters who spend their energies upholding the spirit of the basic principles will provide a much better user experience and subsequently enjoy better ranking than those who spend their time looking for loopholes they can exploit.

If you believe that another site is abusing Google's quality guidelines, please report that site at google.com/webmasters/tools/spamreport. Google prefers developing scalable and automated solutions to problems, so we attempt to minimize hand-to-hand spam fighting. The spam reports we receive are used to create scalable algorithms that recognize and block future spam attempts. - poate cineva ti-a facut report ca vinzi link-uri

Quality guidelines - basic principles

Make pages primarily for users, not for search engines. Don't deceive your users or present different content to search engines than you display to users, which is commonly referred to as "cloaking." - asta era cauza la mine - verifica paginile individuale, categoriile, tagurile - totul

Avoid tricks intended to improve search engine rankings. A good rule of thumb is whether you'd feel comfortable explaining what you've done to a website that competes with you. Another useful test is to ask, "Does this help my users? Would I do this if search engines didn't exist?"

Don't participate in link schemes designed to increase your site's ranking or PageRank. In particular, avoid links to web spammers or "bad neighborhoods" on the web, as your own ranking may be affected adversely by those links. - vezi poate ai vreun partener care e penalizat

Don't use unauthorized computer programs to submit pages, check rankings, etc. Such programs consume computing resources and violate our Terms of Service. Google does not recommend the use of products such as WebPosition Gold™ that send automatic or programmatic queries to Google.

Quality guidelines - specific guidelines

Avoid hidden text or hidden links.

Don't use cloaking or sneaky redirects. - de luat in considerare

Don't send automated queries to Google.

Don't load pages with irrelevant keywords.

Don't create multiple pages, subdomains, or domains with substantially duplicate content.

Don't create pages with malicious behavior, such as phishing or installing viruses, trojans, or other badware.

Avoid "doorway" pages created just for search engines, or other "cookie cutter" approaches such as affiliate programs with little or no original content.

De fapt totul trebuie luat in considerare - la un moment dat trebuie sa scapi.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    42

Implicit

@S. Stefan are dreptate, ati eliminat link-uri pe care v-a dura mult timp pana google le v-a vizita din nou, poate acele link-uri trebuiau puse in pingomat.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sitewide Links
    De maki în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th January 2011, 15:11
  2. Oferta Links cu PR 5, PR4, PR 3
    De axentelivia în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th August 2008, 12:26
  3. Links flash
    De darkstar_tfd în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th December 2007, 15:32
  4. Director Web-Links.ro
    De costy03 în forumul Directoare romanesti