Impresia mea e urmatoarea: Adsense te obliga sa te vinzi foarte ieftin, ceea ce ma enerveaza foarte tare. Un CPM de 1$ mi s-ar parea ok si as fi dispus sa vand, dar adsense imi ofera doar 0,0... CPM . Asa ca am scos adsense si prefer sa nu castig nimic decat sa vand asa de ieftin.
De aceea vreau sa stiu alternative avantajoase la adsense.
Conteaza mult,fiindca tot ce ai spus paote fi schimbat din cont la adsense,filtru de reclame competitive si daca ai reusit sa castigi bani putini nu e de vina adsense,e vina ta fiindca nu stii sa til optimizezi pentru mai mult.Pe un click poti castiga intre 1 cent si cativa $.........sunt multe de invatat
Nimeni nu are incredere, te arde cand tie lumea mai draga....Umbla prin cont si vezi ca este un buton filtru de reclame si poti bana siturile concurente sau cele care apar de multe ori.Despre adsense e bine sa aflii ponturi de la mai multa lume fiindca la mine pe site e mai eficient intrun fel sal optimizezi,si la altcineva altfel...Nu stiu daca ma intelegi ,dar cauta tips adsense pe google.....
Conteaza foarte mult si domeniul in care se afla site-ul tau.
Daca ai un site de jocuri vei avea un cpm mai mic, iar daca ai un site auto reclamele sunt mai valoroase.
Mai conteaza si tara in care faci publicitate. Este o difeneta mare intre .ro si .com. Pentru extensia din urma reclamele se platesc mult mai bine.
Google iti poate da si 0.01$ / click dar iti poate da si 2, 3, 4$ / click, poate si mai mult.
Daca nu vrei sa folosesti adsense cauta clienti individual, incearca sa impui un pret cat mai mare / mia de afisari, dar in Romania, slabe sanse sa primesti foarte mult. Deci CPM-ul de 1$ ar fi o monetizare buna.. indiferent cum il obtii.
Eu zic ca il poti obtine si prin adsense, daca pastrezi publicitatea doar pe paginile unde ai cele mai multe click-uri. Dar asta nu inseamna ca ai crescut veniturile. Din contra, o sa scada. Dar daca vrei sa arate bine in contul adsense, poti sa incerci![]()
Se folosesc mai multe tipuri de monetizare in Romania dar adsense este o varianta buna. Cel putin pentru mine functioneaza acceptabil.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)