2 out of 2 members found this post helpful.
Archive.org are save on request: https://prnt.sc/2Cdt3h9B_2rZ
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
1 out of 1 members found this post helpful.
Și înregistrarea pe un site terț e discutabilă. Când request-ul vine de pe un domeniu unde clar nu e o persoană, poți să dai un alt răspuns sau să trimiți bot-ul la plimbare. Justificări se găsesc - de exemplu, poate e concurența care îți ia conținutul de pe site și-i dai unul vechi, eronat sau deloc.
Chiar dacă s-au ferit de a trimite informațiile pe email îi poți forța să o facă. De exemplu, le trimiți un mail în care le spui:
"ca urmare a mailului dvs. am analizat condițiile pe care le cereti și care sunt următoarele (eventual cu print-screen)
1.
2.
3.
...
referitor la condițiile 1 și 2 bla bla
condiția 3 este cam neclară, vă rog să mă lămuriți privind..."
1 out of 1 members found this post helpful.
Problema inițiată de mine o consider închisă.
În condițiile actuale ideal ar fi să am declarațiile a câtorva persoane că la data de ... pagina domain.tld/page/ avea conținutul "..." sau, așa cum am întrebat, să am un terț care este mai presus de orice suspiciune de a fi manipulat/interesat care a memorat pagina respectivă la data de ... .
Nu mă împotrivesc însă ideii de a fi continuată discuția, chiar dacă unele răspunsuri ar putea fi destul de depărtate de scopul acestui topic.