Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Ce credeti ca va da autoritate unei pagini web?

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    43
    Putere Rep
    26

Implicit Ce credeti ca va da autoritate unei pagini web?

Deschid acest topic cu o nelamurire:

Ce credeti ca in viitor, va da autoritate mai mare unei pagini web de unde va este listat un backlink?

Ca are cat mai multe +1 voturi catre pagina sau ca are un pagerank mai mare?

Potrivit google, rolul butonului +1 este de a spune motorului de cautare ca acea pagina este o pagina interesanta si merita indexata chiar daca pagina este interzisa indexarii din robots.txt

Personal cred ca pagerankul va disparea si va fi inlocuit cu +1

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

In primul rand, PR-ul n-o sa dispara niciodata. Poate nu va mai fi public, asta-i altceva, dar nu va disparea, fiind parte integranta a algoritmului de ranking. In al 2-lea rand, +1-urile isi vor pierde f usor din importanta (asta daca au vreuna acum) pt ca google va observa cum cumpara lumea +1-uri la "kilogram", si din cauza spamului, nu va mai fi deloc eficient.

Nu cred ca are vreo legatura PR-ul sau +1 cu autoritatea unei pagini. Stim cu totii ca PR-ul nu mai este ce-a fost candva, cand chiar era relevant cat de cat si spunea cate ceva despre autoritatea paginilor. Acum nu mai conteaza prea mult. Cred ca autoritatea va fi data de calitatea backlink-urilor, de exemplu contextuale, de pe site-uri related, cu autoritate mare in domeniu.
    Signatura lipsa

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

+1 nu poate fi un parametru suficient de important pentru ca majoritatea site-urilor nu au butonul, din cei care au butonul nu este vizibil, eu il caut uneori pe un site si nu il gasesc dect foarte greu, multi habar nu au ce este ala si la ce este bun si nu dau click pe +1
    Potrivit google, rolul butonului +1 este de a spune motorului de cautare ca acea pagina este o pagina interesanta si merita indexata chiar daca pagina este interzisa indexarii din robots.txt
    e o aberatie, daca a spus omul catre google prin robots.txr ca nu vrea sa fie indexata pagina nu conteaza cate link-uri si +1 sunt sprea ea, nu va fi indexata
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tolby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    43
    Putere Rep
    26

Implicit

@lovelife, nu e o aberatie,chiar matt cuts zicea acest lucru.Pacat ca nu mai gasesc video-ul sa pun link cu acest lucru.

@tymbark, nu numai voturile +1 se vand la kilogram, ci si linkurile,deci e cam acelasi lucru.

Nu cred ca +1 a fost adaugat doar de dragul de a concura cu facebook, ci si pentru un nou algoritm in afisarea rezultatelor gasite.

Nelamurirea mea este :
    Pe ce sa te axezi mai mult?
    Sa ai mai multe voturi +1 sau pagerank mare?

Pagerankul poate sa scada pe cand voturile nu. Tocmai de aceea cred ca +1 va conta mai mult in viitor pentru optimizarea pentru google.

Oricum se zvoneste ca si facebook va crea un motor de cautare intern bazat pe cate like-uri are un site. Sunt curios daca acesta va deveni un competitor serios pentru google.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

si link-urile se vand, dar vezi tu... nu poti cumpara un +1 cu autoritate.. pe cand un link contextual de pe un site cu PR 5 din nisa ta te ajuta mult, deci nu compara link-urile cu +1 ca n-au nicio treaba unele cu altele.

Fac si eu cum fac toti: axeaza-te pe continut de calitate. Da, stiu, pe unele nise e greu sa vii cu cine stie ce continut genial pt un link bait, dar iti zic sigur sa nu te axezi pe PR, pt ca-ti pierzi vremea. Axeaza-te pe diversitatea link-urilor si eventual calitatea lor, chiar daca efectele apar in timp.
    Signatura lipsa

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de tolby Vezi Post
    Ce credeti ca in viitor, va da autoritate mai mare unei pagini web de unde va este listat un backlink?

Ca are cat mai multe +1 voturi catre pagina sau ca are un pagerank mai mare?
    Este bine sa ai cate putin din toate (exceptie face spamul), si +1, acolo un pr bunicel, linkuri variate din surse cat mai variate, etc.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

Autoritatea paginii are legatura cu PR-ul in sensul ca ambele sunt niste valori date de numarul de backlinkuri si calitatea acestora. Conteaza atat calitatea cat si cantitatea dar nu la modul exclusivit, adica sa poti cuantifica 1000 de linkuri insemna o autoritate a paginii de x sau un PR y, nu la modul asta, pentru ca iarasi sunt linkuri si linkuri. Mai multe despre autoritatea paginii si cum poate fi crescuta gasiti aici: Ce este autoritatea paginii

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Mai multe despre autoritatea paginii si cum poate fi crescuta gasiti aici: Ce este autoritatea paginii
    Nu vreau sa fiu gica contra si de apreciez articolele de genul asta, dar articolul tau e cam slabut din punctul meu de vedere. E informatie luata si tradusa de aici :Domain Authority - Best Practices for SEO | SEOmoz dar adaptat astfel incat sa lase impresia ca "domain authority" ar fi un factor google si nu unul seomoz. Sa-ti optimizezi site-ul astfel incat sa dea bine in OpenSiteExplorer nu cred ca ajuta pe nimeni. Parerea mea.
    Caut cu jingle.ro.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

@tolby
    Daca stai sa vanezi doar pagini cu autoritate (tone de documentatii privind notiunea de autoritate) ajungi la pensie pana ajungi in top 10
    +1 ca si pagerank e frectie.
    Nu toata lumea are cont la google si totusi sunt in top.
    Cam toti cei ce au lucrat stiu ca poti ajunge in top, pe termen lung, si cu un banal pr de 1, chiar daca ai concurenti cu pagini de 4-5.

Urmareste ghidul complet de optimizare de pe forum si o sa fie bine.

Ca si concluzie, nu cred in teroriile provind autoritatea. Respecta specificatiile google si e destul.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu au inca +1, un comunicat Google si incepe isteria montarii de +1, nu sta nimeni sa astepte sa-si puna toata lumea buton cum nici acum nu e relevant daca toti care viziteaza un site de mobila sa zicem au bloguri sau participa in comunitati despre mobilier ca sa poata sa puna un link, dintre cei care viziteaza un site de mobila, cati au blog? presupunem 10%, cati participa in comunitati sa puna un link, vreo 5%, restul de 85% din vizitatori e exclus din algoritmul actual si de aia tot backlinkurile fac legea, ei, cei fara site, blog in mare nu exista pentru algoritmul actual. Si daca conteaza un pic totusi bounce rate, returning visitors nu au ponderea necesara sa balanseze backlinkurile. Sunt multi straini, zic ce zic, e opinia lor, eu raman la rationamentul meu ca +1 va fi important, am putea avea la o adica si o rubrica in meniu sa vedem siteurile aranjate doar dupa +1. Si tot azi cred ca sistemul anti-frauda al Google va fi mult mai bun, chiar daca apar 5 milioane +1 ei vor sti cate sunt fraudulente, in linii mari si siteurile care intra in scheme pot risca penalizari. Nu sunt sustinator +1 cat cred ca e noul factor care va marca motoarele de cautare, la inceput era on-page, a dominatia backlinkurilor, acum intram in era sociala.
    Desi stau rau la +1, ar trebui sa ma bucur ca altii il ignora, il desconsidera, totusi sustin ca nu trebuie sa-l ignoram ca nu trebuie sa ne temem de review-ul natural, al vizitatorilor reali. Cei ce folosesc +1 nu cred ca sunt cu mult mai putini decat procentul celor care au blog dar care sunt interesati de siteul de mobila, ca in exemplu.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. avertismentele unei pagini
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th May 2011, 03:12
  2. Google poate modifica titlul unei pagini?
    De suMMer în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th March 2011, 21:05
  3. redirectionare 301 cu exceptia unei pagini
    De Sorin.V în forumul Server side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd November 2010, 18:11
  4. Eliminarea unei pagini seofriendly
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd October 2008, 20:53
  5. Evitarea Indexarii Unei Pagini Web ?
    De cami în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th March 2006, 11:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •