Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Model de Audit SEO magazin online

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Model de Audit SEO magazin online

Auditarea unui site din punct de vedere SEO este un proces complex, in cadrul caruia poti identifica insa atat probleme deosebit de grave, care impiedica site-ul sa fie indexat corect si complet de Google, cat si oportunitati de ranking. Desi nu exista o reteta clara, pe care cineva o poate aplica in auditarea unui site, sunt totusi anumite aspecte a caror verificare este esentiala si care releva nu de putine ori probleme fundamentale ale unui website.

Indraznesc sa propun un model de Audit SEO. In mod evident, nu prezinta metodologia unei analize exhaustive si nici nu are pretentia ca acopera toate aspectele ce trebuiesc verificate in cadrul unui audit amanuntit. Consider insa ca poae sa fie un punct de plecare.

Am postat documentul pe blogul DWF, de unde va invit sa-l descarcati.
    Bineinteles, astept feedback
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Mihai, daca tot vrei o dezbatere pe seama documentului propus de tine, de ce ma obligi sa las adresa de mail pentru a descarca documentul? Lasa-l bre la liber, ca oricum eu, sau colegii care vor participa la dezbatere nu iti suntem potentiali clienti
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Eu am adaugat email dar nu am primit nimic. Banuiesc ca trebuia sa primesc ceva, sau?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Salut Tom. Ti-am trimis mesaj privat cu documentul. Verific ce s-a intamplat, insa pana acum avem descarcari cu succes ale documentului, deci sistemul pare sa functioneze corect.

@Robert, nu am cerut mare lucru si poti oricand, daca primesti mesaje nesolicitate de la noi, sa te dezabonezi sau sa le marchezi ca spam. Te asigur ca nu am facut acest efort pentru a obtine cateva adrese de e-mail ale membrilor Seopedia. Oferim insa informatii valoroase acolo si este normal sa stim macar cine isi exprima interesul pentru ele. Daca totusi esti complet impotriva oferirii adresei de e-mail, iti pot trimite PM cu linkul direct de download
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Mihai, m-ai inteles gresit. Nu imi place sa ma inviti la o dezbatere conditionata Atata tot. E ca si cand te-as invita la mine la o cafea dar te-as pune sa vii cu ea de acasa. Da, te rog, da-mi linkul de download via PM.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut un model de newsletter pentru un magazin online
    De iasivezi în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 9th March 2016, 20:47
  2. magazin online nou
    De AlinE în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st July 2015, 12:17
  3. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  4. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  5. magazin online
    De flory în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th June 2007, 12:06

Etichete pentru acest subiect