Salutare,
Ce siteuri folositi pt a cumpara imagini?
Imi puteti recomanda astfel de siteuri?
Multumesc!
Salutare,
Ce siteuri folositi pt a cumpara imagini?
Imi puteti recomanda astfel de siteuri?
Multumesc!
Aici ai cateva astfel de site-uri.
Stock Photography, Royalty-Free Photos, Video Footage & Music | Getty Images
Stock Photos and Royalty-Free Images by Subscription - Shutterstock
iStock Photo: Royalty Free Stock Photography, Vector Art Images, Music & Video Stock Footage | iStock
Dreamstime Stock Photography: Download Free Stock Photos & Royalty Free Images
Stock photography, vector art & video footage - FOTOLIA
Stock Photos & Vector Art - Royalty-Free Stock Images | Bigstock
Pe stock.xchng - the leading free stock photography site gasesti atat cu plata cat si imagini (foarte bune) gratuite.
Gasesti si aici
Sau pe Free Photos - Free Images - Royalty Free Photos - Free Stock Photos - FreeDigitalPhotos.net . Free pentru imagini de mici dimensiuni, contra unui bl . Pentru imaginile de dimensiuni mari, preturi foarte ok comparativ cu getty, de exemplu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am un prieten care face o groază de fotografii la tot ce prinde și le pune gratis aici: Public Domain Photos În caz că ai nevoie de vreo „licență” sau pentru copyright, dă-mi un semn și te pun în legătură cu el.
Signatura lipsa
www.photl.com -poze gratis sau destul de ieftine pentru dimensiunile maxime. Sunt gratis doar pentru uz necomercial. Intodeauna cititi cu atentie drepturile de folosire cand folositi poze de pe orice site.
High Quality Royalty-Free Stock Photography From $1 - Stock Photo | PhotoDune (face parte din reteua envato)
Chiar astazi i l-am recomandat cuiva si a gasit cateva fotografii interesante acolo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)