Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: E utila Piata de linkuri?

madalin_wrc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit E utila Piata de linkuri?

Nu vreau sa le fac reclama, din contra, mi se pare o mare pacaleala sa ceara bani doar ca sa postezi un anunt, adica trebuie sa platesc daca pun un link la vanzare? daca nu il cumpara nimeni? Platesc din nou? Mai bine ma duc la Teliad, e de 10 ori mai mare, are categorie in romana si iti ia un comision doar daca ai vandut ceva. Voi ce opinie aveti de Piata de Linkuri?

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.578
    Putere Rep
    51

Implicit

Pe mine m-a ajutat sa cumpar.
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am încercat să vând însă fără noroc.

stefan_hellzone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    14th November 2010
    Locaţie
    Barlad
    Posturi
    351
    Putere Rep
    28

Implicit

am dat cateva mesaje pe acolo, nici un raspuns

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    34
    Posturi
    222
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu stiu cat de utila este, probabil la fel de utila ca orice serviciu la inceput (exemplu bursadedomenii.ro) adica aproape deloc. Tind sa cred ca la inceput se adauga "continut" adaugat de administrator pentru a se incepe activitate pe site intr-un ritm mai alert, in cazul nostru conturi cu vanzari-cumparari de linkuri la care nu iti raspunde nimeni, cel putin asa a fost in cazul meu. Asa era si pe bursadedomenii.ro la inceput sute de site-uri tampite intr-un timp record si cu preturi uriase, dar acum dupa ce a trecut ceva timp totul e ok.
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

Implicit

Este un serviciu foarte util. Am gasit link-uri bune la preturi foarte mici. Din cauza ca nu dam nici o sansa proiectelor romanesti am ajuns sa avem site-uri si servicii de o calitate indoielnica.

madalin_wrc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th December 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu nu ma refer la faptul ca sunt linkuri bune, intr-adevar sunt, dar dc te inscrii ca publisher trebuie sa platesti ca siteul tau sa fie disponibil vizualizarii celor care cauta

Havrince Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Posturi
    323
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de madalin_wrc Vezi Post
    Eu nu ma refer la faptul ca sunt linkuri bune, intr-adevar sunt, dar dc te inscrii ca publisher trebuie sa platesti ca siteul tau sa fie disponibil vizualizarii celor care cauta
    Ei ce mai castiga daca totul e gratis?
    ★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si conținut video cu artizan Daniel Havrince ★★

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Din pacate am trimis vre-o 20 de mesaje nici 1 ranspuns.Pacat,la noi se cer niste preturi exagerate am vazut preturi per articol 300 de euro (o suma imensa),nimeni nu tine cont ca pr nu m-ai conteaza asa mult.Pe bursa domenii sunt niste sume exagerate.Cumpara domeniul cu 50 de euro sau il inchiriaza pe 1 an ca se poate si asta da multi nu stiu.Si cere 10 mii de euro.Sau site-uri exact mach,orice firma care are cunostinte cat de cat de seo sau branding nu-ti va da pe exact mach 8000 de euro sau cat naiba se mai cere..din pacate toti cer asa mult si nimeni nu vinde .Si daca ai intrebi spun nu-l vand frate doar daca imi da 5000 pe el ce p... mea ...Daca ar gandi toti comercial ar merge bursadedomenii.ro si piatadelinkuri.ro exact cum a fost gandita in realitate ,NU SITE-urile Sunt DE VINA Ci useri care care posteaza si vand serviciile.Am vazut ca in unele cazuri se acuza site-urile din pacate acuza f.gresit.Ai incercat sa vinzi pe un blog rank 5 un articol si n-ai avut clineti?Dar daca gandesti ce kkt blogul meu are valoare nu dau eu un articol cu 300 Roni ce dreq imi trebuie 600 roni cu articolul lui.Din pacate aceste 2 site-uri au fost gandite foarte bine pentru ca useri sa se foloseasca de ele,sa se castige de ambele parti,dar din ce am vazut uni nu ca exagereaza depasesc si limita bunului simt.Normal ca nu o sa vanda site-uri goale cu mii de euro este imposibil.Din pacate la noi se cauta totul gratis.Se munceste la platforma 6 luni cu 5-6 programatori care beau 5 cafele pe zi,bani pe reclame,adwords,reclame pe site-uri proprii sau nu.Si dupa vin useri sa zica de ce nu da domnule gratis.As dori sa faca cineva intr-un an un site sa muncesti non stop la el sa nu mai ai liniste pina nu este gata,si sa oferi servici gratis din pacate 99% nu o vor face,chiar daca au bani sau nu.Fara bani investit nu faci bani,decat de cafele si tigari.Iar a ma umplu de baduri ).Dar din pacate asta este adevarul.NU acuzati un site ca te lasa sa te folosesti doar de platofrma lor pentru 5 sau 6 lei restu depinde de noi useri ei nu fac absolut nimik decat doresc sa castige un ban cinstit dupa munca depusa(programare este f,grea)si scuze de gramatica.Mult succes le doresc au avut 2 ideii extraordinare...dar din pacate vedem si noi de ce nu merge...dar nu facem nimik,ne place asa si cu 2 presedinti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th July 2012, 11:44
  2. Piata de linkuri (aproape) un an mai tarziu
    De bogdan985 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th April 2012, 01:59
  3. Piata de link-uri trafic.ro
    De lovelife în forumul Link Building
    Răspunsuri: 51
    Ultimul Post: 1st July 2011, 04:51
  4. Studiu de piata