Ati vazut noul serviciu trafic.ro Piata de link-uri? http://piatadelinkuri.trafic.ro/
Ma gandesc ca o vizita a cineva de la google pe acolo ar putea duce la penalizarea multor site-uri. In plus preturile sunt nerealiste
Ati vazut noul serviciu trafic.ro Piata de link-uri? http://piatadelinkuri.trafic.ro/
Ma gandesc ca o vizita a cineva de la google pe acolo ar putea duce la penalizarea multor site-uri. In plus preturile sunt nerealiste
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Super, chiar nu il vazusem.
Daca google are abonament standard...![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
myjob.ro vinde link 1500E /luna
impecabil.ro 150E /luna pentru autoritate domeniu 27, pr 3
vwforum.ro 1200 E/ Luna
Mai sunt unii cu site-uri de 2 lei care vand link-uri la pret de tot site-ul
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Bine ai spus ca preturile sunt nerealiste, cand am vazut cat se cere am facut ochii cat soarele.
Vad acest proiect ca orice serviciu romanesc fara management bun si organizare 0. Nu cred sa dea randament, o sa posteze toti prapaditii care vor sa faca avere din site-urile proprii.
Server not found
Firefox can't find the server at piatadelinkuri.trafic.ro.
E o mica problema cu DNS-urile. Se rezolva in curand.
Sunt ~160 de oferte publicate acum.
Ultima modificare făcută de bogdan985; 19th November 2010 la 14:54. Motiv: inca e o problema cu DNS-urile
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Fiindca trafic.ro vinde un serviciu de statistici si de publicitate prin afisarea rezultatelor siteurilor si NU vinde ... linkuri dofollow.
LE: n-am stiut ca lucrurile stau cum a zis Krumel. Iar daca s-ar face diferenta link dofollow pentru client ce plateste abonament versus link nofollow ptr client ce nu plateste abonament atunci trafic.ro poate fi considerat "vanzator de linkuri".
Mi-e lene sa verific.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 20th November 2010 la 22:09.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)