Daca as avea 200 de situri cu pr intre pr2 si pr4 ati cumpara linkuri cu 5$/link/an/site
- siturile diferite activitate in mare directoare, anunturi si alte domenii de activitate.
Inca nu am asa ca nu cereti oferta...fac asa un sondaj.
Daca as avea 200 de situri cu pr intre pr2 si pr4 ati cumpara linkuri cu 5$/link/an/site
- siturile diferite activitate in mare directoare, anunturi si alte domenii de activitate.
Inca nu am asa ca nu cereti oferta...fac asa un sondaj.
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
pachet complet (neaparat pe toate) ?
pe domenii sau subdomenii ?
Andrei, ca sa ma determini sa cumpar de la tine un pachet de 200 de linkuri, si sincer as face-o dat fiid pretul accesibil, trebuie in primul rand sa ai ip diferit pe fiecare site. Daca ai un cont shared la Hostgator si le inghesui toate acolo, valoareo unui link este extrem de scazuta.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
da.. si sa fie acelas ip, nu m-ar deranja pentru 5$doar ca o s-o facem schematic. (si sa sti ca e foarte buna strategia ta de link selling, sa facem un calcul scurt: 100x5 = 500 => -200$ investitia = 300 profitu) succes
Poti sa dai de mine usor, @contact.
1. domenii diferite
2. cam zece domenii pe un ip ...ip de romania nu de hostgator sau alte hosturi din afara...ci de server dedicat in romania
3. nu neaparat pachet de 200, fiecare pe cate domenii ar vrea.....ideea ar fi maxim 10-15 linkuri pe fiecare site
ati da 5euro pentru a fi inscris situl dvs. in 200-300 directoare cu ipuri diferite nu fiecare tot cam asa 5 -10 dom pe ip.
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)