2 out of 2 members found this post helpful.
Cred ca in cazul unor articole existente plusurile pot fi:
- daca este o pagina valoroasa (cu PR, etc...) linkul va fi mai valoros decat de pe o pagina noua...
- poate fi mai ieftin... Articolul, pagina exista deja, nu mai este nevoie sa se scrie acel continut, ci doar sa se puna linkul...
Minusuri:
- in functie de siteul pe care este articolul, poate fi reindexata,revizitata pagina de roboti mai greu decat o pagina noua... dar si cand o reindexeaza ai link direct valoros...
- costa mai mult, continutul trebuie realizat
- daca nu te intelegi cu cel care iti da linkul asupra unei exclusivitati, poate vinde inca 1-2 linkuri care un alt site, poate concurent cu tine...
Alte probleme/avantaje, nu vad...
2 out of 2 members found this post helpful.
Depinde de cat de "departe" in arhiva site-ului e articolul, cat de bine e sustinuta pagina, cate referiri se fac la ea, cate link-uri externe are acea pagina, cat de des trece crawling-ul pe ea (in momentul in care adaugi link-ul e posibil ca pagina sa fie reevaliata pozitiv sau negativ).
More Bang for Your Buck: Maximize New Links on Old Pages - Whiteboard Friday | SEOmoz - vezi si explicatiile de aici.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu din ce am citit este valoros un astfel de link
Conditia ar fi sa integrezi link-ul intr-o fraza noua, este riscant sa apara link fara sa se modifice nimic in pagina, google poate fi suspicios
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama