30th January 2012, 15:56
1 out of 1 members found this post helpful.
Din experienta, cel mai ok convertesc siteurile construite pe micronise.
Mai usor de optimizat, atat din punct de vedere al costului cat si al timpului efectiv consumat.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
30th January 2012, 15:58
0 out of 1 members found this post helpful.
Insa un blog cu 50 de articole e asa bun? Cum sa fac articolele? Le postez pe toate deodata si-l las asa de izbeliste? Sau pun sa posteze automat la un anumit interval? La inceput cate articole sa pun, sa-i fac un inceput?
30th January 2012, 16:04
1 out of 1 members found this post helpful.
nu stiu ce nisa ti-ai ales, dar eu as merge pe un site static. Optimizarea nu ar trebui sa iti dea de furca, daca gasesti o nisa putin exploatata. Odata ce ajungi in top, trebuie doar sa ii asiguri mentenanta.
Nu exista o reteta secreta in ceea ce priveste nr de articole. POti pune unul, sau le poti pune pe toate odata. Desi recomandat este sa ai o oarecare cadenta in postare. Macar la inceput.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
30th January 2012, 16:38
2 out of 3 members found this post helpful.
Site-urile pe care vreau sa le fac n-au nicio legatura cu afilieri, cu vanzari de produse. Sunt site-uri de continut.