Basics:
5 Steps to a Better SEO Strategy
Basics:
5 Steps to a Better SEO Strategy
e ceva ce merita? ca eu nu imi dau adresa de email pe orice site sa primesc apoi spam
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@ lovelife: poti sa sari peste newsletterul lor (Skip) !
Si eu evit sa dau adresa de email. Poate fi foilosita si indirect: isi face o baza de date pe care apoi o vinde.
Ce sens ar avea sa-ti ceara emailul ?
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Gizz, paranoicilor. De parca n-at fi din industrie. Ce sens are sa cerem pe site-urile noastre adresa de e-mail a vizitatorilor? Ca sa gasim o metoda sa ajungem la el si cu alte articole/oferte/etc. sau ca sa o vindem (cine se ocupa si cu assta ).
Neil Patel este un SEOist popular, macar prin blogul pe care-l are si sunt sigur ca nu intra la categoria celor care ar vinde o baza de date cu e-mailuri, dar nu se stie niciodata. Vad ca incearca sa colectioneze adrese de e-mail intr-un mod tot mai agresiv (faptul ca scrie bine probabil ca-i permite).
Nu in ultimul rand, sunt sigur ca ati vazut ca se poate da Skip!
Asa cum a spus si Bampiru, poti sa sari peste newsletter-ul lor. Eu unul sunt abonat la blogul ala si citesc mai tot ce apare pe el.
Din pacate, trimit mail o data la 2 zile sau chiar o data la zi, lucru pe care pe unii s-ar putea sa ii enerveze. In ceea ce priveste articolele, sunt chestii ok, folositoare, ce tin atat de SEO, cat si de UX. Totusi, nu e ceva nou sau special, ci chestii teoretice, pe care tind sa cred ca le stie toata lumea, sau ma rog, pe care ar trebui sa le stie.
Oricum, pe mailul pe care sunt abonat la quicksprout nu mai primesc nimic, nici macar spam, deci pot sa va spun ca cel putin pana acum, a fost safe sa le dau mail-ul.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)