Am inteles corect faptul ca la inserarea unui articol trebuiesc puse mai putine taguri, de cand cu Panda?
Cate taguri trebuie asociate unui articol?
Am inteles corect faptul ca la inserarea unui articol trebuiesc puse mai putine taguri, de cand cu Panda?
Cate taguri trebuie asociate unui articol?
iti poti face o idee generala daca citesti : Tags — Support — WordPress.comHowever, you don’t want irrelevant content showing up on the global tag listings or search, and neither do we. That’s why we limit the number of tags that can be used on a public tag listing. Five to 10 tags (or categories, or a combination of the two) is a good number to add to each of your posts. The more tags you use, the less likely it is that your post will be selected for inclusion in the global tag listings.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Cum a zis si ionut: max 5. Practic raspunzi la intrebarea: "e un articol despre".
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multam domnilor. Se spune ca ar fi urmare lui Panda, sau asa a fost dintotdeauna?
E basic Nu vad ce legatura are panda cu tagurile.
Mi se spunea 1nesco
Nu am sustinut ideea, doar am intrebat deoarece asa mi s-a spus si mie.
Eu merg oricand pe maxim 3 taguri, m-am ars in trecut pt ca nu stiam ce e ala keyword stuffing.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Depinde si de articol/produs.
Hartie de exemplu. Taguri necesare: format, producator, domeniu utilizare (scris, foto, imprimanta), greutate, cum arata (transparenta, mata, milimetrica).
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)