Observ un lucru ciudat, spre unul din site-urile mele tot vad ca imi apar in Webmasters Tools linkuri de pe site-uri mp3, p0rn ....
Cum as putea sa blochez aceste linkuri sa nu fiu cumva penalizat?
Observ un lucru ciudat, spre unul din site-urile mele tot vad ca imi apar in Webmasters Tools linkuri de pe site-uri mp3, p0rn ....
Cum as putea sa blochez aceste linkuri sa nu fiu cumva penalizat?
o fi concurentaincearca sa te ajute. sincer nu stiu exact cum, dar ma interesez.
Toate drumurile duc la Targoviste
Odiv, ca solutie automata, nu ai cum.
Tot ce poti sa faci este sa ii rogi sa scoata link-urile de acolo.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
am cautat dar nu am gasit nimic. daca nu reusesti cu vorba buna, contacteaza google webspam team si sigur te vor ajuta ei.
Krm cred ca webspam e doar de a raporta site-uri care fac spam, la mine fiind vorba de o persoana (sau mai multe) care clar nu au ganduri bune.
si in mod sigur ma vor "ajuta" in modul in care isi doreste/doresc.
m-am gandit la a contacta "site-urile" dar banuiesc ca in spatele lor sunt aceleasi persoane de care vorbeam mai sus.
cel putin unul dintre site-uri are 4 pagini cu cateva linkuri p0rn si bineinteles si al meu site de jocuri.
Si eu am patit asta anul trecut, linkuri de pe siteuri cu tigari, medicamente mai mult sau mai putin legale, vreo 10-20 de linkuri in 2-3 luni,
n-am observat sa fi avut vreun efect.
odiv cum a zis si eradu nu intotdeauna link-urile de acest gen iti fac rau(adica nu au efectul scontant). daca ar fi asa toti si-ar sabota concurenta. eu cred ca trebuie sa scrii acolo la webspam si incerci sa descrii problema, macar esti sigur ca ai incercat sa-i anunti.
Hai ca o sa incerc sa trimit un report la webspam, drept acoperire, si poate nu voi avea probleme din cauza acestor linkuri!
nu cred ca au chiar asa multa influenta, mai ales daca nu sunt site-uri puternice. Ai vreun concurent cu creierul lasat acasa al carui site nu inseamna nimic si e frustrat.
Problema penalizarii apare atunci cand ai linkuri externe dofollow catre site-uri cu continut ilegal sau malware. Google este constient de faptul ca nu iti poti controla linkurile inbound, de ce te-ar penaliza pentru asa ceva?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)