Matt Cuts spunea ca nu conteaza acelel link-uri , nu sunt luate in consideratie de robot
Matt Cuts spunea ca nu conteaza acelel link-uri , nu sunt luate in consideratie de robot
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca linkurile alea reprezinta un procent mic din linkurile tale totale, ignora-le, nu iti fac nimic. Daca insa reprezinta un procent semnificativ, poti sa fii penalizat din cauza lor. (Majoritatea sustin ca nu ai cum sa fii penalizat de linkurile din exterior pentru ca nu tin de tine, si nu li se pare lor corect ca ai putea fi penalizat fara sa fie vina ta, dar realitatea e diferita, sunt o groaza de penalizari care pot fi declansate de linkurile din exterior - linkuri pe care, teoretic, tu nu ai cum sa le controlezi deci nu ar trebui sa fii penalizat).
Cel mai bun sfat? Obtine mai multe linkuri naturale.
La asta ma gandeam si eu, ca daca obtin mai multe linkuri ok celelalte nu vor mai fi luate in considerare.
Daca stau bine sa ma gandesc, aveam un site inainte cu un sistem automat de schimb de linkuri si ma trezisem cu el plin de ***, le-am sters dar linkurile spre mine, de pe site-uri *** au ramas si nu am sesizat nici o schimbare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)