Test seo
Buna ziua dragi colegi.
In perioada urmatoare doresc sa efectuez un test pe unul dintre siteurile din portofoliu, pentru a demonstra/infirma o teorie.
Din ceea ce am observat, google trateaza diferentiat copy/paste. De cele mai multe ori am observat ca articolele copiate, partial sau integral cu specificarea la sfarsit a sursei nu sunt penalizate.
Astfel, daca aveti siteuri pe nisa health, femei, fashion, timp liber-turism, care vrea sa dea o mana de ajutor pentru efectuarea acestui test, este binevenit. Tot ce aveti de facut este sa copiati partial, sau numai o fraza, doua dintr-un articol pe care vi-l voi furniza pe pm si sa specificati sursa articolului sub forma brand sau url, linkul fiind nofollow/ dofollow, dupa preferinta fiecaruia dintre voi.
Voi pune la bataie cate un articol pe fiecare nisa, pe care le voi monitoriza sa vedem cum se comporta intr-o perioada de 1-3 luni.
Rezultatele vor fi postate aici (fara a posta url-urile, din motive lesne de inteles)
Multumesc anticipat.
PS: fara sa mi-o ia cineva in nume de rau, voi accepta pt acest test doar siteuri decente; nu sunt interesat de fermele de linkuri.
Ultima modificare făcută de Robert; 30th April 2014 la 17:26.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!