Buna , nu stiu daca am postat bine daca nu imi cer scuze ,asi avea nevoie de un program prin care sa pot tine evidenta linku-rilor catre site ul meu . Acuma asta poate sa fie free sau paid . Va multumesc anticipat!
Buna , nu stiu daca am postat bine daca nu imi cer scuze ,asi avea nevoie de un program prin care sa pot tine evidenta linku-rilor catre site ul meu . Acuma asta poate sa fie free sau paid . Va multumesc anticipat!
Poti incerca Link Tracking Software - Track Links With An Automated Backlink Checker, care vad ca-i destul de ieftin. Este si free, si este si la 7$ pe luna. Parerea mea e ca 7$ e o suma infima... Mai sunt si altele, dar imi scapa acum.
Signatura lipsa
Eu folosesc monitorbacklinks.com care este gratuit (pana la un anumit punct) si sunt destul de multumit. (e web based, nu soft).
Eu folosesc scrapebox link checker, program care este gratuit.
SeoSpyglass. E mult mai complex decat link checker-ul de la SB. (iti arata anchor, page rank pagina, page rank domeniu, linkuri externe, linkuri totale, vechime domeniu etc)
Iti recomand sa incerci ce zicea si @Dragos Nicu: Monitor Backlinks
Poti sa imi spui daca ai ceva neclaritati in legatura cu acest tool.
Desi se actualizeaza cam rar, odata la 6 saptamani cred, folosesc backlinkwatch.com iti arata dc linkurile sunt follow sau nu si ce text anchor au, si arata pana la 1000 de linkuri, singura problema este ca nu analizeaza domeniile singulare ca sa ia doar un link pe domeniu, tine cont de toate paginile interne
Backlink Monitor for SEO - Monitor Backlinks folosesc si eu pentru a tine sub evidenta linkurile.
Din pasiune, fotograf
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)