Citat Postat în original de NewUser Vezi Post
Este un site de recenzii laptopuri, bazat pe afiliere. Nu stiu cat de bine mai merge aceasta nisa, am vazut ca sunt o multime de site-uri de genu. Pe viitor as incerca sa cresc PA & DA ca sa il pot monetiza mai bine.
Referitor la profilul de backlink, cat de mult mai cantaresc comentariile pe bloguri. Stiu ca directaorele web sunt de domeniul trecutului insa nu stiu despre directoarele de articole. Am vazut ca majoritatea au spam score-ul destul de mare.
O sa incerc sa aprofundez mai mult acest domeniu. Si dupa 6 luni mai vad in ce stadiu ma aflu.
Profilul de backlink-uri trebuie sa includa si link-uri nofollow ?

Multumesc pentru sfaturi.
Nu e nevoie sa astepti 6 luni sau oricat ca sa incepi sa faci seo offsite. Daca site-ul e ok ca si structura, continut si ai conturi sociale pe toate platformele poti sa incepi si campania de backlinks. Eu te sfatuiesc ca de inceput sa iti studiezi toata concurenta si sa le extragi absolut toate backlink-urile si sa le notezi undeva, din toate alea sigur vei afla surse unde vei putea plasa backlink-uri gratuite. Vezi fiecare site ce trafic are, ce cuvinte/articole ii duc cel mai mult trafic... si te focusezi aici. Trebuie doar sa fi constant in continut si backlinks.

Comentarii poti sa folosesti dar numai pe articole din nisa ta, dar doar ca si diversitate mai mult.
Pt diversitate la fel e ok sa ai si do si no-follow.

In viitor cred ca doar site-urile de recenzii care "dovedesc" ca au si testat produsul respectiv vor ranka... iar majoritatea site-urilor care sunt acum vor pierde mult din trafic... aici trebuie sa iti pui putin imaginatia la contributie ca sa "pacalesti" ca defapt ai testat produsele de pe siteul tau... nu e usor dar se poate. Asta e doar pentru viitor... momentan poti cu orice fel de site sa duci trafic.