Pai eu asta incerc sa zic, ca in fiecare an e altfel, cum sa te conving ca o sa creasca cand tu sustii ca o sa scada, nimeni nu stie cum va merge. Ziceai de apartament, pai la 200 de euro sau na 300 chirie pe luna, un apartament in Bucuresti cand isi mai scoate banii?ideea mea e asa, investesc 50.000 euro ca sa scot sa zicem 500 pe luna. Nu e o avere, dar macar o duci de pe o zi pe alta. Investesti in Underdog BBQ
e alta munca, alta afacere, alt venit.
Cam asta zic si eu, sa se renunte la acel 12 x batut in cuie si nu ma intereseaza articole, design, SEO, etc. Ba te intereseaza, ca fara ele nu ai venit! Sau ai, cum am eu pe alea du CPC enorm si fara sa fac nimic numar cate 2 -3 click-uri pe luna! DA, merge, dar ... nu duce nicaieri!evergreen fara SEO ... e moarte lenta dar sigura. Nu ai cum sa fii 1 -2 -3 la infinit stand degeaba. Iar daca stii ce ai defacut, o poti lua cu proiect de la zero, fara investitie si discutii pe valoare site, dar cu munca [ iar cum munca nu costa
e mocca! ] Gata ca saracul nu mai intelege nimic cu site-ul lui in engleza.

ideea mea e asa, investesc 50.000 euro ca sa scot sa zicem 500 pe luna. Nu e o avere, dar macar o duci de pe o zi pe alta. Investesti in Underdog BBQ
e mocca! ] Gata ca saracul nu mai intelege nimic cu site-ul lui in engleza.
Răspunde cu citat