Salut,

Am foarte multe proiecte incepute in acelasi timp si nu ma mai pot ocupa de toate. Printre cele carora nu le-am mai acordat atentie de ceva vreme este si un asa-zis site de filme, pe care l-am cumparat acum ceva timp. Nu e unul clasic, unde chiar sa existe filmele incarcate pe surse precum 0penLoad sau altele. La fiecare film, e doar descrierea (unica) si un trailer al filmului. Asadar, nu e ilegal.

Revenind, site-ul are niste valori decente: DA - 17 si PA - 29.

-cateva mii de link-uri indexate

-aproape 400 de articole, dintre care in jur de 100 scrise ca la carte dpdv SEO, unele si cu peste 1.000 de cuvinte sau mai mult

-trafic in jur de 400 de vizite/zi, cu spike-uri de pana la 800-900 vizite in weekend

Ma gandeam sa-l vand, insa nu stiu cu ce pret l-as putea da. Pe langa el, pot oferi si 2 pagini de Facebook despre filme si seriale online, una de 11.000 de persoane (pagina site-ului), iar cealalta de aproape 3.600 de persoane La ele, se adauga si 2 grupuri pe aceeasi tematica, unul de aproape 4.400 de persoane si altul de 3.800 de persoane.

Luand in considerare toate acestea, daca ar fi sa vand, cat credeti ca as putea obtine?

Va multumesc anticipat.

Stima,
Raneni