11th August 2019, 09:49
2 out of 2 members found this post helpful.
1) Se numeste arbitrage, si este interzis de Google. Ai sanse sa te prinda.
2) Este greu spre imposibil sa obtii profit cu asa ceva. Mai curand cu ceva tehnici black hat, da' nu rezista mult.
3) Daca tot vrei sa faci traznaia, mai curand sa incerci din alte surse, gen Taboola, Outbrain, cpc ieftin si sa ii directionezi pe site cu Adsense. Insa nu direct - ci la al doilea click afisezi reclama adsense. Si eu nu as pune analytics pe pagina aia, ca G v sti care e sursa si n-o sa ii convina. (Edit: vrea trafic direct sau organic...)
Pe ansamblu, da, se poate (orice e posibil), dar sansele sunt mici, sunt f f putini cei care fac, eu n-am reusit sa discut cu niciunul. Altfel era plin de asa ceva pe internet, pentru ca ar fi cel mai usor de scalat business din lume.
(Nota: amuzant ca vii acum cu ideea la care ma gandeam eu prin 2004
)
11th August 2019, 19:44
1 out of 1 members found this post helpful.
Cum zice Edy secretul e sa sa se viralizeze, imi mai iese si mie din cand in cand cu o diferenta de 40% intre costuri fb (cel mai mic am reusit 0.04lei/landing page view) si venitul din adsense.
12th August 2019, 23:34
3 out of 3 members found this post helpful.
Sunt amic cu proprietarul unui program de afiliere si mai zilele trecute imi povestea de un afiliat de-al lui care cumpara trafic din adwords pentru produse "keto diet"
Are o lista de ~ 1.500 long tails keto-related kw pe care cumpara pe care plateste la google ads ~ 5.000$/zi si in zilele bune face vanzari de ~ 7.000$/zi , alteori insa doar 4.500$/zi.
Una peste alta plateste ~ 150.000$/luna la google ads si incaseaza din vanzari 170.000 - 180.000 $ /luna.
Risky business si pentru acel afiliat, dar asa merg lucrurile, si e mai putina bataie de cap decat la traffic arbitrage, unde ai nevoie si de buget mare, si de risc mare sa fii prins.
Toate lucrurile merg bine daca il cunosti bine pe proprietarul programului de afiliere. Atunci ai redus riscul de a nu fi platit pentru vanzarile facute.
Ca veni vorba, acum cateva luni stateam de vorba cu managerul meu de cont de la un program de afiliere si-mi zicea si el de un afiliat de-al lui , care are performantele de mai jos:

Incasarile astea de ~ 20.000$/zi sunt toate facute cu trafic din FB, pe nisa "Skin Cream", trafic doar din Latin America ..
Nu stiu insa cat plateste pentru traficul respectiv, dar banuiesc ca nici el nu vine cu bani de-acasa
13th August 2019, 00:19
3 out of 3 members found this post helpful.
eh ... asta nu se spune.. nu se stie ...nici nu mai conteaza ..
"Cand ai ramas gravida, toata lumea te felicita dar nimeni nu se gandeste de cate ori ai fost fu*tuta inainte"