Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Pasi de urmat pentru o campanie Adwords

Afișare hibrid

RCM
    RCM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    27

Implicit Pasi de urmat pentru o campanie Adwords

Salutare,

Doresc sa incep o campanie adwords pentru o societate comerciala (a mea, nu ma ocup cu servicii de publicitate online) si am cateva nelamuriri in acest sens, una dintre ele ar fi in legatura cu TVA ul, iar alta cu modalitatile de plata. Am incercat sa caut raspunsuri pe mai multe forumuri de specialitate, dar nu am gasit nimic foarte clar. Am inteles ca este foarte important sa am societatea inscrisa in Registrul Operatorilor Intracomunitari si ca am nevoie de un card pentru a efectua plati, aceasta fiind din cate am inteles singura metoda de plata acceptata de cei de la Google. Am inteles ca pot folosi si cardul personal daca am calitatea de administrator si asociat al societatii. Fiind la inceput doresc sa testez putin piata inainte de a investi in acest domeniu, asa ca doresc sa ma informez cat de cat si sa incerc pe cont propriu crearea unei campanii. Am inteles ca cei de la Google nu sunt foarte dornici sa dea multe informatii in ceea ce priveste pasii de urmat si in cazul in care gresesti cu ceva te suspenda fara a te ajuta sa indrepti ceea ce ai facut gresit.In speranta ca exista persoane cu experienta in acest domeniu si dornice sa impartaseasca o parte din cunostintele lor, astept informatii despre cele doua nelamuriri si eventual completari daca este cazul. Multumesc anticipat.

P.S. Nu am reusit sa gasesc un post despre pasii de urmat in crearea unei campanii Adwords, daca exista unul si l-am omis, va rog sa ma redirectionati catre topicul respectiv.

GrindcoreVlad este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    29

Implicit

Uite un step-by-step AdWords Guide.
    Poate e folositor. Personal, doar am administrat campaniile adWords pentru clienți și de accea nu cunosc prea multe detalii despre plata în sine. Dar dacă urmezi pașii de acolo cu siguranță te vei descurca.

Cât despre suspendarea contului nu cred că e cazul să te impacientezi. NU ai cum să "greșești" atât de grav din prima.

RCM
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    27

Implicit

Multumesc pentru link ul oferit. Daca are cineva mai multe informatii despre plata, rog sa posteze.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Ideal ar fi sa ai un card de plati online asociat unui cont al firmei. Merge si cum ai zis tu (firma te deleaga pe tine sa cumperi reclama, e ca si cum ai trimite pe cineva sa cumpere o sticla de whisky cu banii "in mana"), dar ...
    Daca firma e platitoare de TVA, platesti fara TVA (ai optiunea in interfata). In rest find vb de o "achizitie" din alt stat stat tb sa faci acele demersuri la adm financiara ptr achizitii intracomunitare (care se fac si daca cumperi un scaun din Italia, de exemplu).
    Mai interesant e daca firma e neplatitoare de TVA.

Crocodila este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    90
    Putere Rep
    28

RCM
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    27

Implicit

Multumesc pentru raspuns. Am inteles ca inscrierea in VIES este facuta automat dupa ce te inscrii in Registrul Operatorilor Intracomunitari (mentionez ca sunt platitor de TVA).

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

Implicit

in cat iti afiseaza reclamele dupa ce ai platit? am efectuat o plata catre adwords de vreo ora. totul e in regula, campania e eligibila doar ca sunt curios cat mai am de asteptat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Campanie Google Adwords
    De menum în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th February 2011, 22:37
  2. problema campanie Adwords
    De jarrel în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th November 2010, 12:22
  3. Pasi de urmat
    De kitcat în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st May 2010, 00:35
  4. Campanie adwords
    De aka_eu în forumul Adwords