Citat Postat în original de Marcous Vezi Post
Ca sa invat suficient de multe incat sa realizez un proiect de genul, mi-ar lua 1-2 ani in care ar trebui sa ma ocup doar de asta..
Daca ai deja un job din care traiesti si iti poti aloca si cateva ore zilnic sa inveti, sfatul meu e sa te apuci de programare.


Sa iti povestesc o chestie: acum vreo 3 ani o persoana inteleapta mi-a zis o idee buna, insa nu am aplicat-o intrucat dura un an de zile pana la primele rezultate. Cand ne-am reintalnit dupa un an m-a intrebat daca am aplicat ideea si i-am spus ca nu, invocand faptul ca trebuia sa astept un an. Mi-a spus ca, avand in vedere ca a trecut deja un an de cand ne vazusem, deja incepeam sa produc. A avut dreptate, nici nu stii cand trece timpul.


Problema cu programarea e una reala si in cazul meu. Am zeci, daca nu sute de proiecte ce stau in pending pentru ca am nevoie de programator + designer. Eu sunt varza la amandoua, ma descurc doar sa imi customizez putin un wordpress. Mereu caut scuze sa nu apelez la altii: ori ca imi fura ideile, ori ca nu gasesc omul potrivit, etc.. Cea mai buna varianta e sa inveti totul singur daca iti permiti sa astepti 2-3 ani pana ajungi la acel nivel, apoi vei putea testa zeci de idei de proiecte, la un cost minim.