Am tot prins tot felul de reduceri la godady in ultimele luni, am ajuns la un numar de domenii destul de mare as zice eu.
Credeti macar pentru cateva momente ca aveti prea multe domenii,cate domeni ati vrea sa aveti dar nu va permite timpul?
Am tot prins tot felul de reduceri la godady in ultimele luni, am ajuns la un numar de domenii destul de mare as zice eu.
Credeti macar pentru cateva momente ca aveti prea multe domenii,cate domeni ati vrea sa aveti dar nu va permite timpul?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Domnul marian, aceasta discutie a fost purtata si ieri. Acestea nu mi se par topic-uri potrivite pentru seopedia. Fiecare cumpara cate poate, cate isi permite cate il duce capu.
Pentru tine 5 pot fi multe pentru KIDU 500 pot fi chiar putine.
Imi pare rau, de alta data nu te mai plange ca nu ai voie sa dechizi un topic, este cu mult sub nivelul acestui forum.
Domenii poti sa ai si un milion, daca iti permiti. Asta e etapa prin care trece orice incepator, le-ar vrea pe toate. Cu siteurile si cu monetizarea e mai greu. Daca poti sa faci si bani cu acele domenii, bravo tie, altfel e doar o chestiune de timp pana vei renunta la ele fie prin vanzare, donatie sau sa le lasi sa expire.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Precum scrie in semnatura mea, nu prea credem.
Ca idee, nu stiu pe cati intereseaza sa detina domenii: de regula ne intereseaza banii din cont
Offtopic acum: am cateva zeci de kilograme de lemn de mar, excelente pentru gratar (vezi licence to gill de pe euforia). Dar daca nu stiu sa le vand sau sa comercializez gratarele facute cu aroma de fum merisor... degeaba.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)