Bun, dar google-ul nu e profesor de romana ca sa poata vedea dezacorduri, greseli gramaticale si calitatea articolului. Sau te referi la cresterea bounce rateului?
Nu prea ai linkuri de la site-uri din nisa ta, cu autoritate ridicata...
Bun, dar google-ul nu e profesor de romana ca sa poata vedea dezacorduri, greseli gramaticale si calitatea articolului. Sau te referi la cresterea bounce rateului?
Nu prea ai linkuri de la site-uri din nisa ta, cu autoritate ridicata...
Bounce rate = factor de ranking este doar o poveste in lumea seo. Un argument e ca o pagina extrem de relevanta poate sa nu mai fie urmata de o alta vizualizare, in timp ce 2 vizualizari succesive pot fi pe pagini complet irelevante. Poate cel mai puternic argument e ca Google nu poate favoriza site-urile care au implementat GA in favoare altor solutii (sau a niciuneia) de tracking. Multi vor renunta la GA; nu mai apar in serps?
Google Confirmed Last Week Algorithm Update As "Broad Core Update"
https://www.seroundtable.com/google-...ate-25612.html
What Do You Do If Your Rankings Dropped?
The answer, according to Google, is really nothing. Google went on to explain that "as with any update, some sites may note drops or gains." Google says your site may be fine, "there's nothing wrong with pages that may now perform less well," they said. "Instead, it's that changes to our systems are benefiting pages that were previously under-rewarded," Google added.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu e factor direct de ranking, as zice eu...
Am un site cu design invechit rau de tot , cred ca are 9 ani de cand nu l-am refacut.
Nu este responsive, nu e gandit pentru mobile, nu are Google Analytics, nu are social media de niciun fel, nu i-am mai adaugat niciun articol , n-am mai schimbat niciun cuvant de ani de zile pe site.
Un singur lucru i-am facut in ultimele luni: i-am pus vreo 10 linkuri prin decembrie-ianuarie
Rezultatul ? De-acum o saptamana l-am vazut ca a urcat de pe #10 pe #1 in google.com pe un kw competitiv.
Cum am vazut lucrul acesta ? Prin singurul contor care conteaza: $$ .
Nu am stat sa monitorizez nimic altceva, ca n-am timp, dar asta voiam sa zic, ca nu conteaza alt factor decat linkurile.
Cred ca toti am trecut prin asta. Unele site-uri beneficiază de un boost la început, rankeaza neașteptat fără backlinkuri, după care dupa 1-2 ani, orice le-ai face, parcă mai abitir coboară decât urcă in serps.
La tine scăderea se poate datora si daca ai vandut links, articole, dar nu e neapărat o regulă.
In orice caz, scaderea in serps nu se datoreaza greșelilor gramaticale.![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Poate fi din cauza ca aveai trafic mare pe articole de moment? Gen game of thrones?
Sau ai bagat ssl recent?
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)