Salutare! Doresc sa imi deschid un site cu noutati despre filme sau filme care urmeaza sa apara si tot asa... ( Poze si trailere de pe youtube ) .Este legal din punct de vedere google adsense ?
Salutare! Doresc sa imi deschid un site cu noutati despre filme sau filme care urmeaza sa apara si tot asa... ( Poze si trailere de pe youtube ) .Este legal din punct de vedere google adsense ?
Daca oferi credit , normal e legal ca nu faci piraterie
Credit...insemanand ? Sa trec la fiecare articol sursa?
@razvaneluu nu-ți recomand; dacă ai un cont nou de adsense, poți face o încercare, dar pe un cont vechi, în care mai ai bani și din alte website-uri, ar fi bine să te mai gândești.
Dă o căutare pe "AdSense Help Forum" și o să vezi zeci de cazuri similare cu ce vrei să faci tu; webmasterii s-au ales cu website-ul sau contul de AdSense suspendat ...
Exemplu de caz aici
Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com
Salut, dupa cum spune regulamentul youtube (capitolul 5, E 3) poti sa adaugi un video de pe Youtube intr-o pagina monetizata cu Adsense, in cazul tau trailerul filmului, doar daca acesta reprezinta o mica parte din articol. Altfel spus, scrii o recenzie lunga la un film (sau faci un top de filme) si in plus poti sa adaugi si trailerul de pe YT. Cred ca este inutil sa spun ca recenzia/stirea trebuie sa fie originala.
Sunt multe bloguri monetizate cu Adsense care publica recenzii de filme/jocuri/aplicatii/etc si adauga si un video de pe YT sau mai multe (primul exemplu care mi-a venit in minte).
In cazul acela dat ca exemplu de catre "neo", proprietarul site-ului publica doar trailere de pe YT fara sa adauge nimic altceva si in acest caz se incalca regulile YT si implicit si regulile Adsense.
In ceea ce priveste pozele poti sa le iei de pe site-ul oficial al filmului sau al producatorului si specifici sursa.
Ultima modificare făcută de lecktronix; 27th December 2017 la 12:27.
Salu @razvanelu. Am avut si eu o astfel de problema si inclin sa ii dau dreptate lui @neo. In ultimul timp, toata lumea e sensibila in ceea ce priveste proprietatea continutului. Din cate stiam eu, chiar si pentru trailer ai nevoie de aprobarea proprietarului. E, pana la urma, si acela tot "un produs intelectual". Nu cred ca i-ar place cuiva sa vada un trailer de al lui pe vreun site obscur (nu zic ca ar fi cazul de fata), asa ca mai bine fii precaut. Poti incerca asa cum cineva sugera mai sus, cu un cont nou de Adsense, desi personal cred ca nu vei avea sanse de reusita.
Salut. Eu scriu despre filme pe doua bloguri si pe ambele am adsense. Procedez exact cum a scris lecktronix mai sus, adica scriu o recenzie de circa 4-500 de cuvinte (sau depinde cat de inspirat sunt) si pun si trailerul la sfarsit.
N-am avut niciun fel de problema pana acum cu adsense sau ceva si fac asta de minim un an.
Nu va fi nicio problema. Ca sa fie si mai safe, adauga si articole doar cu text si poze, fara player youtube. Astfel o sa fii si mai placut de google![]()
Ca alternativa, in loc de a integra playerul youtube, poti pune un link catre trailer.
Este mult mai sigur.
Este mai sigur cu link, daca pui playerul posibil sa-ti taie youtube linkul spre trailer ca este proprietatea cuiva ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)