Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: CPC Google Adsense

Afișare hibrid

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit CPC Google Adsense

Salut,

Am un cont google adsense, si de mai bine de 5 luni, urmaresc o chestie interesanta: la inceputul lunii CPC-ul din contul meu creste destul de considerabil, iar spre sfarsitul unii, acesta scade destul de mult fara de inceputul lunii.

Mentionez faptul ca am anunturile pe aceleasi site-uri, traficul este cam tot acelasi in fiecare zi, aproximativ aceleasi click-uri in fiecare zi.

La inceputul lunii castigul / zi ajunge undeva la 12 - 15 euro din 50 - 70 clickuri, iar pe sfarsitul lunii, tot cam aceeasi este media la click-uri, iar castigul nu depaseste 5-7 euro / zi

Intrebarea mea este: oare este o chestie by google sau doar mie mi se intampla aceste lucruri ciudate?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

O explicatie ar fi ca unele persoane stabilesc un buget pt campanie, iar daca tot face lumea click pe reclamele lor, posibil sa li se termne bugetul si sa ramana alti advertiseri care liciteaza mai putin. Ai testat sa vezi daca sunt aceleasi reclame care apar si la inceput si la sfarsit de luna? O alta varianta ar fi ca cei care fac campaniile adwords le optimizeaza pe parcursul lunii, pe baza statisticilor obtinute
    Signatura lipsa

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Cel mai probabil cei care investesc in adwords isi incarca bugetele la inceputul lunii iar spre sfarsitul lunii se termina si astfel apar reclame mai putin relevante si mai prost platite.
    *Eu nu am observat acest lucru la mine.
    D R G

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de cosmin91 Vezi Post
    Salut,

Am un cont google adsense, si de mai bine de 5 luni, urmaresc o chestie interesanta: la inceputul lunii CPC-ul din contul meu creste destul de considerabil, iar spre sfarsitul unii, acesta scade destul de mult fara de inceputul lunii.

Mentionez faptul ca am anunturile pe aceleasi site-uri, traficul este cam tot acelasi in fiecare zi, aproximativ aceleasi click-uri in fiecare zi.

La inceputul lunii castigul / zi ajunge undeva la 12 - 15 euro din 50 - 70 clickuri, iar pe sfarsitul lunii, tot cam aceeasi este media la click-uri, iar castigul nu depaseste 5-7 euro / zi

Intrebarea mea este: oare este o chestie by google sau doar mie mi se intampla aceste lucruri ciudate?
    Daca spui ca faci la inceput de luna 12 - 15 euro din doar 50 - 70 de clickuri inseamna ca primesti 21 sau 24 centi/cick ceea ce mi se pare mult pentru .ro
    E logic ca spre sfarsitul lunii sa se reduca numarul advertiserilor (buget lunar pe sfarsite), iar reducerea numarului lor duce la scaderea concurentei deci implicit la scaderea interesului si a cpc-ului.
    Oricum fiind platit atat de bine la inceput de luna, poti face o medie pe toata luna si vei vedea ca te situezi mult mai bine decat multi din .ro aici referindu-ma la cat primesti pe un click.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu am urmarit in alti ani castigurile vara, dar vara asta s-a platit destul de slab, google rectifica la finalul lunii click-urile invalide, sa nu fie motivul diferentei.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google si adsense
    De radeoN în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th February 2012, 12:17
  2. Google AdSense
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th November 2010, 14:44
  3. Google analytics adsense vs google adsense
    De Cristi G în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd March 2010, 12:30
  4. Google AdWords pentru domenii care au Google AdSense
    De gabi99 în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th October 2009, 15:33
  5. Google AdSense
    De mariuslmm în forumul Google