Salut, am o mica întrebare, comentariile de pe forum intră în categoria posturi? As vrea sa ajung la 50 de posturi ca sa am semnătura. Mulțumesc anticipat.![]()
![]()
Salut, am o mica întrebare, comentariile de pe forum intră în categoria posturi? As vrea sa ajung la 50 de posturi ca sa am semnătura. Mulțumesc anticipat.![]()
![]()
Comentariu = post
Nu ai vazut ca de cate ori postezi creste numarul posturilor tale?
Ce hater ...zici ca posteaza la tine pe fata cu lama de ras , daca erai moderator mai bine scriai un raspuns care il ajuta decat sa fi hater man . Cand in accesat prima data acest forum sunt sigur ca stiai deja totul ... hai sa fim oameni !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai si cum nu l-am ajutat?
Nu ti se pare putin penibil ca oamenii sa lucreze ani de zile "pentru comunitate" doar ca sa vina niste oarecare ca sa umple forumul de links in semnatura? DOAR ca sa umple forumul de links? Ca ceva util in conditiile astea nu-mi imaginez sa fie. Sa luam exemplul tau daca vrei. Nume care nu respecta regulamentul, links pe fiecare topic si informatie utila fix zero. Superb, Tine-o tot asa. Si sigur, altii sunt de vina. Cum ar fi eu, haterul de serviciu.
Trust, but verify.
O sa imi schimb numele , o sa sterg semnatura iar in legatura cu informatie utila 0 incerc sa ajut cu ce pot si userii si comunitatea dar am doar cateva saptamani aici nu ca tine cativa ani in spate . Putea foarte frumos un moderator sa ma atentioneze in legatura cu numele, semnatura si ce nu ti se mai pare tie in regula la contul meu insa ...nu a fost nimeni asa de dragut incat sa imi spuna ca nu e voie cu ceva de genul asta.
Multumesc de informatie !
Eu nu inteleg legatura dintre vechimea pe forum si utilitatea informatiilor postate. Exista vreo corelatie? Eu credeam c-o informatie utila/buna... o dai pe baza experientei. Nu mai inteleg nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)